2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما افکار منفیتون زیاده حاله منفی دورتون گرفته تا زمانی که منفی فکر میکنی اتفاق مثبتی برات نمیافته&n ...

محسن چرا ازم ناراحته میتونی حس کنی؟!

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

سلام نفیسه جان میشه منم بگی حالم اصلا خوب نیست

کسی که عالی بود ازم دورش کردن حالا باز زنگ زدن گفتن خبر میدیم ولی چند روزه ساکتن هم من هم اون آدمای باخداییم واقعا خیلی دلم شکست دورش کردن ازم

میشه حستو بگی دوباره زنگ میزنن برای خاستگاری کی خبر میدن؟

@نفیسه،h76  

@نفیسه،h76    

چندتا مانع دارید واسه ازدواج

اما دوستت داره

رسیدن یا نرسیدنتون بستگی به خودتون داره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
چندتا مانع دارید واسه ازدواج اما دوستت داره رسیدن یا نرسیدنتون بستگی به خودتون داره

عزمزمه جواب منو میدی علی کی میاد خاستگاری بهم میرسیم 

چیکار کنم

در من خری به گل نشسته=/!🫏
عزمزمه جواب منو میدی علی کی میاد خاستگاری بهم میرسیم  چیکار کنم

علی خیلی زود میاد رسیدنتون نزدیکه انشالله 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂