2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 28 پست
گفتم باز تکرار کرده حتی زد گوشیشو شکست یکبار ولی دوباره 

آخرین بار کی رابطه داشتین؟منظورم اینکه بخاطر اینکه که فشار روشه؟؟یا حالت عادی هم همینه؟

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورم بدن زنای هر*زه  اونایی که تو گوشی هستن

اشپز معروف ترکی نصرت رو دیدی غذا میپزه بعد نمک با دستش میپاشه سر همینم معروف شده بود توام یه کیلو کافور بگیر تو همه غذاهاش اونطوری بپاش یکم خنثی میشه 

...What the fu                                                      

شوهر منم همینطور بود یکبار دعوامون شد زد گوشیشو شکست گفت دیگه گوشی نمی‌برم ک خیالت راحت باشه ولی بخاطر کارش نمیشه گوشی نداشته باشه قول داده نگاه نکنه همیشه هم قسم میخوره ولی من همش فکر میکنم دروغ میگه بد بین شدم بهش 

دیشب

قبل بارداریت هم همچین عادتی داشت؟

اگه نه به خاطر بارداری هست..هرچند که رابطه هم داشتین

به نظرم رو به روش ازش علت کارشو بپرس و بگو تکرارش نکنه

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
شوهر منم همینطور بود یکبار دعوامون شد زد گوشیشو شکست گفت دیگه گوشی نمی‌برم ک خیالت راحت باشه ولی بخا ...

واسه منم گوشیشو شکست ولی بخاطرشغلش مجبور بود بخره ولی دوباره