2777
2789
عنوان

کیت مثبت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست
خدا رو شکر تنبلی نداری پس احتمال زیاد تخمک این ماه آزاد نشده واسه همین کیتت مثبت میشه برو دکتر آمپ ...

میترسم امپول بزنم عادت کنم به همین وضع آخه هیچ علامتی از پریودی ندارم ماه های قبل سینه هام درد میکرد اما الان انگار توش خالیه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم گاهی پیش میاد اینطوری  خیلی مراقب خودت باش جعفری زعفرون اینا ک میدونی بده نخوری  چ ...

اره البته من چند روزه بدون دلیل به خودم شک کردم همش احساس میکنم حامله ام با اینکه ماه قبل خیلی عقب انداختم ولی این حس رو نداشم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
میترسم امپول بزنم عادت کنم به همین وضع آخه هیچ علامتی از پریودی ندارم ماه های قبل سینه هام درد میکرد ...

من خرداد ماه اینجوری شدم واسه اولین بار آمپول زدم تیر ماه به موقع پر یو د شدم خدارو شکر الان باردارم

انشالله واسه شماهم بهترینها اتفاق بیفته  اما حتما برو دکتر

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
من خرداد ماه اینجوری شدم واسه اولین بار آمپول زدم تیر ماه به موقع پر یو د شدم خدارو شکر الان باردارم ...

ممنونم عزیزم حتما میرم دکتر

برو آزمایش خون بده

باشه عزیزم