2777
2789
عنوان

💜💙بدون کار پول دربیار 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 32 پست
یه تومن  برنامه کارنت اصلش واسه کار در منزل، خیلی ها مشغول به کار شدن، مخصوصا خانوما

می‌بخشید سوالام زیاد شد اما 

چه کارهایی رو داره؟ 

برای شرکت توی قسمت کارهاش باید چیزی پرداخت کنم؟ 

ده تومن ر و معرفی نباید حساب کنی، آنجا می تونی کارای مختلف و پروژه انجام بدی، بعد که پولت ...

خیلی جاها هست وقتی میرم تایپ بگیرم میگن اینقد بده واسه عضویت و بهت کار بدیم. 

اینو نمیدونی اینجاش رایگانه یا پول میگیره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفتادسی کد معرفتو قبول نمیکنه و کد ورود نمیده که. بعدشم میشه لطفا شیوه کار رو برامون توضیح بدی. من اولی رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور باید کار کنم. ثبت نام هم کردم

لازم نبود  الان همه جا همینه

اخه من قبلا دوجا ثبت نام کردم و پول رو واریز کردم و بعدش هیچ خبری نشد و طرف بلاکم کردحدود چها پنج سال پیش همینجوری ۲۰۰ تومن الکی از دست دادم

هفتادسی کد معرفتو قبول نمیکنه و کد ورود نمیده که. بعدشم میشه لطفا شیوه کار رو برامون توضیح بدی. من ا ...

کد ورود نمیده چون سایت شلوغه 

کد معرف من درسته و مشکلی نداره

اگه میخواستم اینهمه تایپ کنم، می رفتم پروژه برمی‌داشتم ،کسی اگه خواست میره دنبالش، من بیکار نیستم اینجا جواب سوالات رو بدم خودمم تازه آشناشدم

کد ورود نمیده چون سایت شلوغه  کد معرف من درسته و مشکلی نداره اگه میخواستم اینهمه تایپ کنم، می ...

وقتی تاپیک میزنی و کد میدی و از کدی ک ما وارد میکنیم درامد داری پس لطفا توضیحاتتم کامل بیان کن عزیزم. 

اخه من قبلا دوجا ثبت نام کردم و پول رو واریز کردم و بعدش هیچ خبری نشد و طرف بلاکم کردحدود چها پنج سا ...

اوکی گل 

من خودمم یه جا واسه تایپ پول دادم تو تلگرام 

ولی کارنت من کلی نظر خوندم راضی بودن

وقتی تاپیک میزنی و کد میدی و از کدی ک ما وارد میکنیم درامد داری پس لطفا توضیحاتتم کامل بیان کن عزیزم ...

مگه چه قدر ه 

ده تومن، شما ۵۵۰۰۰تومان میگیری، تو میتونی همین طور وارد این برنامه شی، البته اگر بشناسیش 

و کد معرف نزنی اونوقت پولی نمیگیری 

. هر جور راحتی