فک کنم، چهارسال پیش.. انقد مامانم میومدم رو مخم هی بخون بخون بخون همیشه اضطراب داشتم هیچوقت ارامش عبادت رو تجربه نکردم. حالا هم ک ترک کردم و اون اضطرابه رفع شده دیگه نمیتونم بخونم🤦🏻♀️
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به من هر خواسته ای گفتم داده خیلی جاها دستمو گرفته یازم میگیره😍
این ازخوبی خداس بحث من اینکه چطورمیتونیدازخدابخای باچه رویب وگرنه که خداخیلی بالاترازاین حرفاس به نمازخوندن من وشماهم احتیاج نداره ولی امام حسین برای زنده نگه داشتن نمازشهیدشدحتی اخرین نمازشم به وقت خوند
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اگر بهت بر نمیخوره چون جواب دلخواهت رو نمیگیری. آخرین بارش رو یادم نمیاد و اعتقادی به خوندنش ندارم.
چرا بر بخوره ب من؟ خدای من خدای شماس ... شاید شما تو زندگیت یه کار خوب میکنی که می ارزه به کل عبادتای آبکی و از روی عادت من ...... اون خداست و بهتر میدونه