2777
2789
عنوان

نوره گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 22 پست
میگن نوره موها رو کم می‌کنه دزسته؟ چندوقته نمره استفاده میکنی کنجکاوم موبر کریستالی هم امتحان کنم&nb ...

ببین بستگی ب بدن داره ب رویش مو ضخیم یا نازکیش 

من پایین پامو زیاد زدم مشکی درمیاد و بلند

ولی بالاشو ک زیاد نمیزنم هم سفیدتره هم موهاش کمتر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان میخوای بگیم کدوم بهتره؟  من بودم با نوره و ژیلت سر میکردم تا دستم باز شد برم لیزر

آره از ژیلت خوشم نمیاد واسه همین نوره گرفتم اون موبر کریستالی هم به نظر چیز خوبیه ولی فک نکنم بهتر از نوره باشه چون من شنیدم نوره موها رو کم پشت می‌کنه خاصیت درمانی ه داره ولی خدایی خیلی گوگولیه آدم دلش میخواد یکی داشته باشه 😍🤍

🤍
آره از ژیلت خوشم نمیاد واسه همین نوره گرفتم اون موبر کریستالی هم به نظر چیز خوبیه ولی فک نکنم بهتر ا ...

موبر کریستالی اولین باره شنیدم 

💕🧚‍♀️                                               

این که گرفتم گفتش بدون بو هست

اها خوبع پس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اولی ، اما این چرا اینجوریه ، من یه مارکی میخرم بسته بندیش خیلی شیکه درضمن نیم ساعت بیشتر هم که میمو ...

بسته بندی های مختلف هست یکی بیشتر اهمیت میده به بسته بندی 

🤍