فعلا نمیتونم پول لیزر یا اپلاسیون بدم خودمم تو خونه برام سخته اپلاسیون کنم بین این سه تا کدومش امتحان کردین و راضی بودین؟؟
اون آخری رو جهت کنجکاوی گذاشتم حالا اگه بدونم واقعا جواب میده و قیمتش مناسب باشه میخرم ولی از طرفی هم احساس میکنم این لیزر خونگی ها هم خیلی کار کردن باهاش طول میکشه نه؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
الان میخوای بگیم کدوم بهتره؟ من بودم با نوره و ژیلت سر میکردم تا دستم باز شد برم لیزر
آره از ژیلت خوشم نمیاد واسه همین نوره گرفتم اون موبر کریستالی هم به نظر چیز خوبیه ولی فک نکنم بهتر از نوره باشه چون من شنیدم نوره موها رو کم پشت میکنه خاصیت درمانی ه داره ولی خدایی خیلی گوگولیه آدم دلش میخواد یکی داشته باشه 😍🤍
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍