2777
2789
چند درجه بود الان خوب شده انحرافتون 

درجه اش یادم نیست ولی من نه در حد عمل بود نه کمربند فایده داشت

واسه همین کلا بدون درمان میگذرونم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر شما چند سالشه چند ساعت در روز باید بریس بپوشن پیش کدوم دکتر بردی 

من اهوازبرد۸سالشه روزی ۱۶ساعت باید بپوشه ولی نمیپوشه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
من اهوازبرد۸سالشه روزی ۱۶ساعت باید بپوشه ولی نمیپوشه

چرا نمیپوشه تو اینستا هشتگشو پیدا کن فیلمای عجیب غریبی هست نشونش بده بگو نپوشی اینجوری میشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

متشکرم ،از چندسالگی متوجه شری ک دخترت این  مشکلو داره

از ۷سالگی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
خدا سلامتی بهش بده

آمین

من دارم ولی بعد سن بلوغ کج شد  در حد جراحی هم نبود  ولی ۵ماهه خب زوده باید حتما درمان بش ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی حرف بزنیم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی حرف بزنیم

عزیزم همینجا بگو تو خصوصی سختمه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم منم اسکولیوز دارم. هر از گاهی درد دارم. ظاهرشم اذیتم میکنه. البته تا حالا کسی تو لباس نسبتا گشاد و مانتو متوجه نشده. شما دکتر رفتی؟ چی گفت بهتون. چن درجه بودین. تنها راه بهبود ظاهری عمله؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

و اینکه یه چیزی سالهاست نگرانیمه. اینکه برا ازدواج چیکار کنم. شما چجوری و تو چه مرحله ای این مساله رو با خواستگارات مطرح میکردی؟ خودت میگفتی یا خانوادت؟ به دکترت هم معرفی شون میکردی؟ برخورد اونا چی بود؟ همسرتون اونموقع که بهش گفتین راحت پذیرفتن ؟ ببخشید سوالای شخصی میپرسم میخوام تجربه پیدا کنم و ترسم بریزه تو این مساله. 

عزیزم منم اسکولیوز دارم. هر از گاهی درد دارم. ظاهرشم اذیتم میکنه. البته تا حالا کسی تو لباس نسبتا گش ...

من داخل تاپیک هم گفتم درجه اش یادم نیست 

فقط وقتی لخت بشم با دقت مشخصه 

پیش بهترین پروفسور رفتم فقط گفت تا دوسال ۶ماه یکبار چک بشه که ببینم پیشرفت نداشته باشه که پیشرفت نداشت خداروشکر 

بقیه دکترا بهم گفته بودن فقط عمل

اما این پروفسور گفت در حد عمل نیست الکی نرو زیر تیغ 

وخدا خیرش هم بده من واقعا مشکلی ندارم

و اینکه یه چیزی سالهاست نگرانیمه. اینکه برا ازدواج چیکار کنم. شما چجوری و تو چه مرحله ای این مساله ر ...

من بعد ازدواجم متوجه شدم

خواهرشوهرم داشت لباس عقدمو میدوخت لباسم مدل ماهی بود

هیچ جوری لباسه فیکس نمیشد 

زیپش وسط نبود هی فکر میکرد ایراد دوخت خودشه 

گذاشت بعد جشن به خانوادم گفت این انکار ستون فقراتش صاف نیست

خلاصه مادرشوهرم خیلی نگران بود خودش با چندین دکتر حرف میزد که ارثی نیست؟ واسه بچه دار شون به مشکل برنمیخوره؟ 

که همه خیالشونو راحت کرده بودن دیگه 

الان بچه هم دارم مشکلی نیست