2777
2789
عنوان

قیمت طلا رو ب کاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 7606 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داری‌منم تو ماشین سرمایه گزاری کنم دلم بخواد بر ه بالاتر، یکی دیگه هم خونه و ملک بخره هی دعا کن ...

جوری میگی سرمایه گزاری ک انگار رفتم شمش طلا خریدم اگه با چهار تا النگو من مملکت درست میشه ک هیچ.

تا بوده همین بوده ک طلا برا پس انداز و سود میخرن نه ضرر .کی خوشش میاد ضرر کنه.از زمان پیامبران هم خرید و فروش و سود بوده.من ک احتکار آذوقه و ماشین و وسایل خونه نکردم ک بخاطر من گرانی بیفته تو مملکت.

جوری میگی سرمایه گزاری ک انگار رفتم شمش طلا خریدم اگه با چهار تا النگو من مملکت درست میشه ک هیچ. تا ...

باشه بشین دعا کن فقط النگو های تو گرون بشه ،ولی بقیه چیزا نه که بتونی راحت زندی کنی،کلن حرف منو متوجه نمیشی 

جوری میگی سرمایه گزاری ک انگار رفتم شمش طلا خریدم اگه با چهار تا النگو من مملکت درست میشه ک هیچ. تا ...

عزیزم ضرر نیست حتی ارزون بشه چیزها دیگم ارزون میشه طرف طلا میخره که پول بی ارزش نشه 

منم قبل محرم ۲۵۰۰گرفتم الان که ارزون شده مهم نیست من خریدم چون پولم خرج میشد کم کم پول میمونه بعدم ح ...

یعنی ممکنه با پایین اومدن طلا.بقیه چیزا هم ارزون بشه.میگم کاش وسایل کهنه خونه رو نو میکردم.اینجا مستاجریم تو این شهر گفتم وسیله نخرم تا میرم خونه خودم.میگم طلا ارزون نشه و ثابت بمونه ولی روز ب روز وسیله گرون بشه

یعنی ممکنه با پایین اومدن طلا.بقیه چیزا هم ارزون بشه.میگم کاش وسایل کهنه خونه رو نو میکردم.اینجا مست ...

بابا معلومه ارزون میشه هدف از خرید طلا و غیره تو کشوره ما اینه که اگه چیزهای دیگه گرون بشه اینها هم میشه پایین بیاد هم همه چی باهاش پایین میاد

به خاطر دل شما دعا کنیم بره بالا ملت بدبخت تر شن،چهار گرم طلای شما سود کنه برات 

موضوع اينه عزيزم مياد پايين ارنجور نمياد كه تورم كلا بياد پايين ! تورم سر جاشه بعد اين قرون دوزار مياد پايين فقط كارو براي بدبخت بيچاره ها سختتر ميكنه ، اونجور هم أوزون نميشه كه همين جووناي دمِ بخت بتونن وسعشون برسه بخرن كه ! فقط ضرر اندر ضرره ! الان اكثرا تو خرجشون موندن ميخوان طلا بفروشن قرض و قوله ها رو بدن ، هر ١٠٠ تومن ٢٠٠ تومن كه پايين بياد همون ٢-٣ ميليون ميشه رو چن گرم طلا و همون خرج يه زخم و بدبختيه 

خدا كنه بياد پايين همه چي ، اما اونجوري كه حداقل نميگم دلار ١٠٠٠ بشه يا طلا ١٠ هزار تومن ! ولي تا حد زيادي بياد پايين حداقل نصف اين مبلغ الان بشه همه چي !  اينجوري رو موج ماهاداريم بالا پايين ميشيم و همون تخته پاره هم كه داريم از دست ميديم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
باشه بشین دعا کن فقط النگو های تو گرون بشه ،ولی بقیه چیزا نه که بتونی راحت زندی کنی،کلن حرف منو متوج ...

ببین با توجه ب تورم همه دوس دارن از اموالشون سود کنن.چ اونی ک کارخونه داره.و کشاورزه یا اونی ک بازاریه.

خداکنه ثبات باشه کی خوشش میاد با استرس آینده اش زندگی کنه ک تو این مملت دوام میاره یا ن.

درسته همه همینن جوون و پر آرزو ولی حتی اگه ۱۰ کیلو طلا هم داشته باشیم باید دعا کنیم ارزون بشه همه چی ...

کی از ارزونی بدش میاد.

حرف من این بود ک سرمایه گذاری کردم ب ضرر تموم میشه یا ن.