2777
2789
عنوان

واقعا هیچ کس دیگ مژه اکستنشن نمیکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست

والا فعلا ک تو خیابون از کنار هرکی رد میشی میگی الانه ک پرواز کنه یه دسته جارو پشت چشم همه هست

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
واقعا ؟؟منم ۷یلی استعدادش رو دارم دوستم دارم امیدوارم 

آره عزیزم

تازه ما تو یه شهر کوچیکیم ک اکثرا دنبال اکستنشن و کاشت ناخن و مژه و اینا نیستن..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس ندارم چون خودم شاهد کچل شدن مژه های چند نفر بودم من کی دلم بخواد خودم گوشه بیرونی چشام مژه میچس ...

عریزم کاشت اگ اصولی باشه واقعا ریزش نمیاره منم سعی میکنم حتما اصولی کاز منم بعد هر روز هر آدم به طور طبیعی بین ۳ تا ۵ مژه ازش میریزه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اوم آره ولی نمیدونم جرا همش دنبال بعد منفی قضیم

شاید تازه شروع کردی داری حساسیت به خرج میدی

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عریزم کاشت اگ اصولی باشه واقعا ریزش نمیاره منم سعی میکنم حتما اصولی کاز منم بعد هر روز هر آدم به طور ...

سلیقه ای هست

آدم عادت میکنه،بعد ریمو قیافش یجوری میاد بنظرش

♥️ALLAH♥️
اره هم علاقه عم دوست داشتم مستقل باشم الانم خیلی دوست دارم کارش ولی نگرانم یکم

پس بیخیال حرفای منفی فقط مدل بزن و عکس با کیفیت پست کن و پیجتو ببر بالا

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
😂😂یعنی خوشکل نیست؟

بعضیا خیلی خوشگل میزنن بعضیا سنگین و گنده زشته 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
اتفاقا متن شهر کوچیکم

بهرحال عزیزم سعی کن تو کارت حرفه ای بشی مطمئن باش مشتری خود بخود جذب میشه

۱۰ نفر اگ بخوان بکارن ۷ تاشون سعی میکنن ی جای خوب برن ک ب مژه هاشون آسیبی نرسه..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..