2777
2789
عنوان

خودرو45

30945 بازدید | 23 پست

امروز ماشینمونو برای فروش بردیم خودرو ۴۵ که خیلی ام اسم و رسم برای خودشون درست کردن

نگم براتووووون اولش که کلی از ماشینمون عکس و فلان بعد ۴۵ دقیقه بررسی فنی با دستگاهای مختلف و کارشناساشون گفتن واقعا ماشین از نظر فنی سالمه حالا وقت قیمت گذاریه 😆😆 

قیمتی که برای ماشین ما گفتند ۴۰۰-۵۰۰ میلیون از قیمت واقعیش پایین تر بود به معنی واقعی مفت خری 

خواهشا هیچکس برای فروش ماشین از این سایت استفاده نکنه یه مشت دلال ماشینن که فکر میکنن باید مالتو مفت بفروشی بهشون فقط فکر سود خودشونن گول شیک و پیک بودن و پذیرایی و فروش یک روزه رو نخورید واقعاااااا پلتفرم بیخود و مسخره‌ای راه انداختن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امروز ماشینمو بردم خودرو ۴۵ که یه مشت دلال نمایشگاهیین یه مشت کلاه بردار کت و شلواری ازم پرسیدن ماشینتو اگهی کردی دیوار گفتم بله یه ماشین مثل ماشین خودم شاهین بود جلو درب پارک کرده بودن دو سه نفر اومدن که قیمتت چقدره هر کاری کردن قیمت ندادم الکی گفتن این ماشین از ماشین تو یه مدل بالا تره فروخته شده ۸۵۰ در صورتی که قیمت واقعیش ۹۵۰ میلیون بود گفتم خیلی مفت خریدین من به این قیمت نمیدم اومدن ماشینو کارشناسی کردن گفتن شما برو تا یه ساعت دیگه بهت خبر میدیم در صورتی که باید همون جا بمونی تا بزارن تو سایت به گفته خودشون همین که من از اونجا زدم بیرون شروع کردن از شماره های مختلف زنگ زدن یعنی ۵۰ میلیونم زیر قیمت نمایشگاه قیمت میدادن که قیمت شما رو بفهمن ماشینو ۱۰۰ میلیون پایین تر بردارن ماله خودشون بعد تو سایت به بالاترین قیمت بفروشن نمایندگی خانی آباد خداوکیلی ماشینتونو ببرید نمایشگاه ولی خودرو ۴۵ نبرید همشون کلاه بردارن حالا هی اومدن تو چت دیوار هی دارن قیمت پرت میدن که تو بگی ماشینم نمی ارزه  بیشتر از این نمیخرن بدم بره

سلام دوستان من چند روز پیش ماشینم رو بردم نمایشگاه بفروشم گفتن ۶۵۰ بردم خودرو ۴۵ با کلی احترام و خوش رفتاری از مسعولان اون جا ماشینم رو ۷۱۰ خریدن  .اینکه میگم خریدن اونا نخریدن یه نفری از مشهد آنلاین اینو خرید پول منو زدن بعد ۱روز منم سند زدم مشکل اون شاکی هوایی که نظر میگذارن مفت میخرن اینه که می‌خوام گرون بدن . ما ایرانی ها فکر میکنین مال ما با همه فرق می‌کنه  مال ما خوب وگرون مال مردم آشغال ومفتدر هر صورت فروش خوبی بود،تازه طرح معاوضه آنلاین هم دارن 

منصفانه بخوام بگم.یکی از بهترین معاملاتی که میتونید انجام بدین توی خودرو 45 هست...من پژو خودم رو چندین روز توی سایت دیوار میزاشتم مشتری نبود و همش دلال تماس می‌گرفت .خودرو 45 ماشین منو توی 1 ساعت فروخت...منصفانه امن و راحت...حتما پیشنهاد میکنم واسه همه.خصوصا کسانی که به معامله وارد نیستم.مثل خانومها و افراد پیر  که ممکنه گول دلالها رو بخورن

منم امروز ماشینمو بردم خودرو 45 متاسفانه 50- 60 میلیون پایینتر از عرف بازار قیمت بهم پیشنهاد دادن،اصلا به درد نمیخوره،

عصر خودم ماشینمو بردم پیش دلال ماشین، دلال 20میلیون بیشتر از خودرو 45 قیمت داد، آخر توی دیوار به قیمت منصفانه تونستم بفروشم، منم اصلا خودرو 45 رو پیشنهاد نمیکنم

من ماشینم ایرانیه قیمتی که دادن خیلی عالی بود سریعم خریدار پیدا شد اما موقع ورود ازم برگ سبز خواستند و بعدش گفتند ماشینت دپو میشه اینجا تا کارای انتقال پول انجام شده اعتماد نکردم

من ماشینم و بردم پنجاه ملیون از دلایل بیشتر قسمت داد و ده تومن از قیمتی که مدنظر خودم بود ولی خواستند ماشین همونجا بذارم تا کارای نقل و انتقال مالیش تموم بشه باتوجه به اینکه از برگ سبزم عکس گرفتند اعتماد نکردم

منصفانه بخوام بگم.یکی از بهترین معاملاتی که میتونید انجام بدین توی خودرو 45 هست...من پژو خودم رو چند ...

من می‌خوام ماشینمو بفروشم،بعد دو هفته آگهی کردن تو دیوار و شیپور تازه خودرو45رو پیدا کردم،فقط واقعا کارشون درسته؟و اینکه کمیسیون فروش چقدر برمیدارند ؟

به شدت توصیه میکنم از این مرکز خریدو فروش نکنید دلیل بر اینکه

بنده ماشین لیفان ایکس 60 را که قیمت در بازار آزاد ۷۰۰ تومن بود بخاطر اعتماد به مراحل فروش بردم شعبه سه راه آذری و به اجبار چون سوم یعنی چهار روز بعدش چک داشتم مجبور به فروش با قیمت ۵۹۰ تومن شدم و ماشین چهار روز بخاطر تعطیلات در مجموعه خودرو ۴۵ ماند و دقیقا صبح روز چک من به من گفتند که خریدار منصرف شده که بنده به شدت باهاشون برخورد کردم و اینها اومدن منو تو شرایطی قراردادن که آقا بیا ۵۵۰ بده ماشین روچک فعلا پاس بشه ما ضرر اون رو پرداخت میکنیم ولی از تاریخ ۳/۶/1404تا به امروز که 17/6/1404هستش حتی جواب تلفنم رو هم نمی‌دن  و من هم طبق توافقی با خانوادم می‌خوام شکایتم رو مستقیم از نادر عظیمی انجام بدم

جرم اینها هم کلاهبرداری ،خیانت در امانت ،و سواستفاده از حال و اوضاع فروشنده

به هیچ وجه با اینها حتی سلام و علیک نکنید من این چند روز که حتی تو مرکزشون هم بودم کلی دعوا و تشنج در این مجموعه بود و همه درگیر همین مسائل بودند درکل امنیت خریدو فروش زیر صفر

منصفانه بخوام بگم.یکی از بهترین معاملاتی که میتونید انجام بدین توی خودرو 45 هست...من پژو خودم رو چند ...

من ماشینم رو در ۶ شهربور بردم برای فروش بگذریم بعدا فهمیدم ارزونتر برداشتن . تا امروز مشخص نکردن ۱۷میلیون کسورات بابت چیه . نوشته ۸ میلیون کسورات عوارض در حالی که عوارض من به روز بوده . ۳ میلیون جریمه که امکان نداره درست باشه . به هرکی زنگ میزنم و مراجعه میکنم پاسخگو نیست