2777
2789
عنوان

پسری ک رفته...🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 31 پست
من خیلی دوسش داشتم و دارم اونم سر اشتباهی منو ترک کرد ک مقصرش نبودم و میدونم فقط بخاطر لجبازی و غرور ...

اره تاپپیک قبلت رو خوندم ببخشید زود قضاوت کردم ...منم زوری ازدواج کردم با اینکه زندگیم بدک نیس بازم پشیمونم که کم آوردم از مقاومت دست کشیدم اخه من فقط ۱۵ سالم بود خودکشی کردم بابام گفت باید بری💔لطفا تن به ازدواج زوری نده حتی اگه عشقت زن بگیره 😊

در من امیدیست می آید و میرود ، ولی هرگز نمیگویمش بِدرود🌱♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا میخوای برگرده که بشی آلت دستش. باهات بازی کنه اونموقع که باید نبود الان که موفقی برگرده... اینقد خودتون رو حقیر نکنید بخاطر کسی که ولتون کرده بچسب به زندکی و موفقیتت پیشرفت کن. پشت کن به کسایی که ولت کردن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من آخه نمیتونم جز اون با کسی باشم🤦‍♀️

چه موفقیتی داری کسب میکنی؟

ببین. تو با آدم بهتر آشنا شو. یکم خاطره بساز . اگر بدت اومد ول کن.

من دوسال یکیو دوس داشتم. کووپ خودم بود. بهم خوردیم

الآنم دوساله یکی دیگرو عاشقشم. اون اولیه هم رفت با کسی ک باباش سرهنگ ارتش.

خیلی دیدم دوربرم دخترا تعویضی داشتن و بهتر بوده براشون. خدا بهت عمر نداده ک بخای هدر بدی

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
اره تاپپیک قبلت رو خوندم ببخشید زود قضاوت کردم ...منم زوری ازدواج کردم با اینکه زندگیم بدک نیس بازم ...

با منم داشتن همین کارو میکردن و شبی ک قرار بود خاستگار بیاد هم قرص خوردم هم رگمو زدم ک دیگه امیدی ب برگشت نباشه ولی بازم برگشتم و خداهم قبولم نکرد💔 گیرشون یکمی کم شد دیگه حرف ازدواجمو نمیزنن فقط از خیلی چیزا محروم شدم و الانم چندروزی هستش ک همه تمرکزمو گذاشتم رو کارم ک موفق شم شاید عشقم اینجوری برگرده دیگه فک نکنم ی دختر بچه بی دست و پام🙂💔

♥️

من آخه نمیتونم جز اون با کسی باشم🤦‍♀️

منم نميتونستم جز اون به كسي فكر كنم اما يه روز تنهام گذاشت و رفت بعد از ١٥ سال هنوز نتونستم فراموشش كنم. يه روزي برگشت كه ديگه خيلي دير بود 

هر جا كه هست خوشبخت بشه آخه اون لايق بهترين ها بود

چه موفقیتی داری کسب میکنی؟ ببین. تو با آدم بهتر آشنا شو. یکم خاطره بساز . اگر بدت اومد ول کن. من د ...

من کارم رزین و ساخت اکسسوریای سنگ مصنوعی هستش و چندوقت پیش گواهی مربی گریمو گرفتم الان ی چی حدود ۶۰۰ نفر هنرجو دارم و روز ب روز ب بیشتر میشن و دارم ب اون موفقیت ک میخام میرسم اگه این آقا برنگرده مجبور میشم تن ب ی ازدواج زوری بدم و از همه طرف خانوادمم اذیتم میکنن🥲.اون خود من بود نمیتونم با کسی دیگه جور شم همش جلو چشممه

♥️

با منم داشتن همین کارو میکردن و شبی ک قرار بود خاستگار بیاد هم قرص خوردم هم رگمو زدم ک دیگه امیدی ب ...

کارت چیه عزیز دلم؟تحمل کن عزیزم فقط تحمل یه ۱ ۲ ماه بگذره دوباره مثل قبل میشن یارو خانواده خواستگار هم ببینن اینطوریه خودشون پس میکشن ولی هیچ وقت تن به زلالت نده خواهش میکنم :)))) ... من یه دختر بچه ۱۵ ساله بودم بابام منو تا حد مرگ میزد میگفت باید بگی بله آخرش هم گفتم الان نمیگم زندگیم بده ولی اون قدرا خوب هم نیست اگه برگردم هیچ وقت ازدواج زوری نمیکنم و تو کف آرزو هام نمیمونم ....لطفا قوی باش ...اره حتما عشقت وقتی ببینه پیشرفت کردی دوباره میاد سمتت این دفعه اگه خانوادش هم نیان خودش میاد 

فقط قوی باش قربونت برم🦋♥️

منم نميتونستم جز اون به كسي فكر كنم اما يه روز تنهام گذاشت و رفت بعد از ١٥ سال هنوز نتونستم فراموشش ...

اون شاید بتونه بدون من خوشبخت بشه ولی من نمیتونم اوت خود من بود همون چیزی بود ک سال ها از خدا خاسته بودم سر اشتباه خانوادم منو تنها گذاشت دیگه نخاست منو دلم تنگه ی بار دیگه صداشو بشنوم بعضی وقتا اتفاقی میبینمش میمیرم و زنده میشم ولی نمیتونم نزدیکش بشم🥲

♥️

کارت چیه عزیز دلم؟تحمل کن عزیزم فقط تحمل یه ۱ ۲ ماه بگذره دوباره مثل قبل میشن یارو خانواده خواستگار ...

خانواده خاستگارم عمه م هستش ک چندسال بود میخاستم بیان خاستگاری قبول نکردم ولی الان ک میبینن اینجوری شده و کسی ک خودم انتخابش کردم ترکم کرده رای بابام و داداشام رو کشیدن سمت خودشون ک دیگه این دختر حق انتخاب نداره و گند زده شما باید واسش انتخاب کنید کی بهتر از فامیل من از اون پسر متنفرم چجوری باهاش زندگی کنم هیچجوره عمه م کوتاه نمیاد💔 من کارم رزین و ساخت اکسسوریای سنگ مصنوعی هستش و ک چندوقت پیش مدرک مربیگریمو گرفتم و حدود ۶۰۰ نفر هنرجو گرفتم و روز ب روز دارن بیشتر میشن و میدونم نزدیکم ب موفقیتی ک همیشه آرزوم بود خداکنه اون ببینه و بفهمه دیگه بی دست و پا نیستم برگرده 🥲

♥️

خانواده خاستگارم عمه م هستش ک چندسال بود میخاستم بیان خاستگاری قبول نکردم ولی الان ک میبینن اینجوری ...

یا اخم تخم با جیغ با فوش با فرار هر کاری کرده نزار موفق شن ...

آفرین عزیزم خدا خودش بهت کمک کنه به آرزو هات و عشقت برسی قربونت برم ♥️🦋🌱

من کارم رزین و ساخت اکسسوریای سنگ مصنوعی هستش و چندوقت پیش گواهی مربی گریمو گرفتم الان ی چی حدود ۶۰۰ ...

بنظرم منتظرش نباش. تو بلاتکلیفی نزار خودتو. آدم باید وقتی منتظر باشه ک مطعمعن بشه کارش میشه وگرنه عمرش هدر می‌ره.

اگر فکر میکنی بفهمه کسب کار راه انداختی برمیگرده، از طریق یک نفر ب گوشش برسون بکاری کن ب گوشش برسه.

بنظرم اصلا نرو سمتش خودت

یا کلا ولش کن برو آشنایی با فرد جدید.

راستی اگر دوست داری جواب بده در مورد شغلت یه سوال دارم. بخام منم کارآموزت بشم مجازی آموزش میدی؟

درامدت خوب هست از مربیگری؟ یا نمونه کار انجام بدی درآمدش بهتره؟

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
بنظرم منتظرش نباش. تو بلاتکلیفی نزار خودتو. آدم باید وقتی منتظر باشه ک مطعمعن بشه کارش میشه وگرنه عم ...

هم مجازی آموزش میدم هم حضوری، در آمد مربیگری خوبه بد نیس ولی اول باید اصول کار رو یاد بگیری و یکم حرفه ای شی بعد بری سراغ مربی گری، فروش این کار هام خیلی خوبه طرفدار زیاد داره و در آمد عالیه مخصوصا واسه خانم هایی ک خانه دار هستن چون نه فضای زیادی میگیره نه کار سختیه و کثیف کاری هم زیاد نداره 

♥️

اون شاید بتونه بدون من خوشبخت بشه ولی من نمیتونم اوت خود من بود همون چیزی بود ک سال ها از خدا خاسته ...

الهي هر چي خيره برات پيش بياد 

شايد خنده دار باشه ولي من همه اميدم به اون دنياست كه بهم برسيم

ما هم عاشقانه همو دوست داشتيم به حدي كه حاضر بود باباش از ارث محرومش كنه ولي انقدر باباش مخالفت كرد كه ديگه خسته شد. بعدش خيلي پشيمون شد اما ديگه هر كدوم زندگي خودمون رو داشتيم

به نظر من تمام تلاشت رو بكن كه بعد پشيمون نشي