2777
2789
وقتی قصد ازدواجه عزیزم میتونن همو فقط ببینن و صحبت کنن باهم مسافرت برن شماره همو داشته باشن واشنا بش ...

تازه مسافرتم با خانواده طرف چون میتونی خیلییی راحت تومسافرت اخلاقایه طرف برات ثابت شه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودشم میگه ضرر داره میگم چرا ضرر داره ازم میخوای میگه پس بزار جلو گفتمش ب دلت باید بمونه تا موقع ازد ...

اون پیامه تجربیات خودم ریپ نمیخوره نمیدونم چرا ولی خواستم بدونی من بچه مثبتتتتتتتتتتی هستم😂

الان خیلیا دیگ عقدم نمیکنن خاله مامان من ۱۶ سال پیش ازدواج سفید کرد حتما نباید عقد باشن که

مهم اینه ادم کاره درستو کنع نه هرکی خودشو انداخت توچاه منم بگم خب چون همه اینکارو کردن منم انجام بدم

باهاتون مخالفم شاید بخاطر اینه تو خانواده های مختلفی بزرگ شدیم و اعتقاداتمون فرق داره نظرتون محترمه

مثلا شما میخواین ازدواج کنین میگین اقای محترم من برای اینکه شمارو بشناسم بی امشبو حال کنیم توبکن منو تا بشناسمت وا این شناختن فقط حال کردنه ودیدن شخصی ترین جاها وضاهر صرفا ازدواج برای شناخته اخلاقه 

ظاهر جذابیتش و هرچیش تا حداکثر یک سال طرفه نمیگم مهم نیس خیلییییی مهمه ولی تو باید اخلاقو بشناسی وضاهری که میبینی بسنده کنی حتی میتونه بپرسی چه مدلیه بعد عقد موقت کنی بشناسب نخواستی هنو کسی نمیدونه 

مثلا شما میخواین ازدواج کنین میگین اقای محترم من برای اینکه شمارو بشناسم بی امشبو حال کنیم توبکن منو ...

اینا قصدشون جدیه اوکی؟ وقتی دیدن اخلاقای همو دیدن و اینا بخاطر نیازشون نباید برن زود عقد کنن شناخت اخلاق زمان میبره اگ دوس داشته باشن در اون بازه زمانی رابطه داشته باشن دست خودشونه خیلی از طلاقا سر مسائل زناشوییه