2777
2789
عنوان

با کسی که Hpv داره ازدواج میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5294 بازدید | 53 پست
رفتم دکتر نگام کرد گفت هیچی نداری اصلا من زیگیل نداشتم که از من گرفته باشه، گفت الکی واکسن نزن 🫠

وا کدوم دکتری میگه الکی واکسن نزن واکسنش که واسه درمان نیس واسه پیشگیریه بیشتر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به آشنامون گفته بود شرایط انتقالش از سطوح احتمالش پایینه و 99 و ۹دهم درصد از روابط جنسیه 

گفته ما اکثرا اینو نمیگیم که طلاق زیاد نشه

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
رفتم دکتر نگام کرد گفت هیچی نداری اصلا من زیگیل نداشتم که از من گرفته باشه، گفت الکی واکسن نزن 🫠

پزشک چجوری با نگاه کردن گفته نداری؟نوع خطرناکش ک مشخص نیست ۱۶ ۱۸ 

🇮🇷🇷🇺
عزیزم این زگیل تناسلی خیلی زیاد شده متاسفانه الان خیلی ها دارن که اصلا خودشون خبر ندارن اگه ادمی هست ...

نه با منه فقط قبلا رابطه داشته که ی سال گذشته ازش مطمئنم ولی همش ناراحته میگه دیگه همه ازم بدشون میاد بخاطر این مشکلم الان

واکسن برای پیشگیری از سویه های خطرناکش که باعث سرطان میشه 

و فرد باید قبل از مبلا شدن بزنه

نه برای درمان

چقدر حرف بی ربطی ، خداروشکر تو اطرافیان ما هیچکس نداره

حرفش اصلا بی ربط نیست شما یه سر به دکتر های زنان بزنی میبینی چقدر خانم متاهل هستن که درگیرش شدن .و مردان ناقل بدون علامت هستن یعنی طرف داره ولی خودش هم نمیدونه

وگرنه نمیگفتن هر ۶ ماه یکبار خانم ها باید حتما چکاپ بشن هم پاپ اسمیر هم تست اچ پی وی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

Hpv  دو نمونه هس یک نمونه اگر سیستم ایمنی بدن قوی باشه بعد از مدتی از بدن دفع میشه قابل انتقال هس البته. یک نمونه ام دور از جون مثل ایدز می مونه و هیچ وقت از بدن دفع نمیشه انشاالله برای ایشون از نمونه اول هس

چقدر حرف بی ربطی ، خداروشکر تو اطرافیان ما هیچکس نداره

حرف شما بی ربطه منظورت اینه از پایین تنه پسرعمو و همسایتون خبر داری که میگی هیچکس

در ضمن من از قول خودم نمیگم برو از کادر درمان بپرس ببین وضعیت اسفناک

وا کدوم دکتری میگه الکی واکسن نزن واکسنش که واسه درمان نیس واسه پیشگیریه بیشتر    

معنی واکسنو خانم دکتر تغیر داد 

واکسن : ماداریم اینجا زحمت میکشیما 😂😂😂

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بنظرم برو تست hpv بده چون برا بعضیا از نظر ظاهری بروز نمیکنه 

و واکسنشم بیشتر برا پیشگیریه تا درمان

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

یعنی چی زر زده 

واکسن برا پیشگیریه اگه گرفته بودی که دیگه به دردت ننمیخورد ،حتمااا بزن 

تو کشور های پیشرفته واسه بچه هاشون که ۱۰_۹ساله میشن همه میزنن ،ما بدبختیم نمیزنن برامون که الان این همه آمار hpvسر به فلک کشیده 

استاد ما اگه بود همین الان میبرد برات واسکن میزد😂