2777
2789

سلام من یه بچه دارم شوهرم معتاده و کاملا بچه ننه ازترس مادرش حتی مارو نمیتونه ببره دکتر..

خسته شدم بخدا ازوضیعت های شوهرم تامن حرف نزنم حرف نمیزنه هنگار فقط ی کنیزتوخونشه 

خونه بابامم نمیزاره برم میگه برو ازمامانم اجازه بگیر مامانش هم درجامیگه نه ..

بدبخت منم که خانواده پدرم پشتم نیستن چندبار رفتم ب دلیل قهر ولی هیچ کدوم پشت من نیستن ودوباره میفرستن منو توروخدا کمک کنین چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

خانواده دخترا ترسو هستن .‌واسه همین پشتت نیستن 

طلاق راحت نیست 

طلاق رو کسانی میگیرن که خیلی محکم هستن . 

یعنی نیش و کنایه خانواده رو به یه ورشون میگیرن .فامیاا میان نصیحت کنن که زندگیته برگرد رک میگن به تو ربط نداره حتی دایی و خاله باشه طرف مقابلشون .

کلا خیلی صبورن . در حدی که مسخرشون کنن بخندن بهشون .‌نیش و کنایه بزنن . یا خوشحال باشن داره زندگیش از هم میپاشه .  همه رو به یه ورشون میگیرن و بی خیال .

هر کیم حرفی بگه ۱۰ تا میزارن روش بارش میکنن دمشونو بزارن رو کولشون و فرار کنن .

اینطور نباشی بری برای طلاق روانی میشی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .