2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست

تو فقط تلقین میکنی ک سخته

اصلانم سخت نیست 

ما از شکم مامانمون بلد نبودیم

تمرین کردیم 

گند زدیم

تا بلد شدیم

لوس بازی در نیار قوی باش برو چند بار تا طبیعی بشه برات

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سرت راا میفتی شک نکن

خیلی شرمنده میشم اینطور میشه بابام چیزی بهم نگفت مثلا فکر کن بعد دو هفته میشینم هی استرس دارم نمی‌دونم حس میکنم راننده نمیشم 

آخه چیکار کنم این دور میدون لعنتی رو چرا یادمون ندادن درست این رو 😪

باید با سرعت کم حرکت کنی هرجا دیدی قراره با مانع برخورد کنی کلاجو بگیر 

هرجاهم دیدی داری خاموش میکنی بازم کالج بگیر

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

عزیزممممم تازه کاری حالا تا چند سال این چه حرفیههههه

خوشگلم باید اینقد بزنی تا یاد بگیری دیگه فدای سرت

شب که خیابون خلوته برو با یکی که دست فرمونش خوبه میدونا شهرو بچرخ ترست از میدون بریزه 

هیچی نیست حرفه ای میشی استاد میشی خودت بعدا به دیگران یاد میدی با خنده تعریف میکنی قربونت برم😄

ببین قواعدی بلدم نمیتونم اعمال کنم انقد که ماشین از چپ و راست میاد هول میشم اصلا  

ببین یه کار کن  اگه میخوای  مستقیم بری  به میدون نچسب  از اخرین لاینی که ماشین  هست(از میدون دور تر) برو ولی اگه میخوای میدون رو دور بزنی  از نزدیک میدون حرکت کن

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
تکرار و تمرین زیاد سرعت خیلی خیلی کم دقت و بی محلی ب بوق ماشینا صبرو حوصله تمرین تمرین تمرین تصادف پ ...

می‌دونی تا میبینن راننده زنه مردا بوق میزنن پشت سرم منم میام برم که بوق نزنن یهو برخورد میکنم امروز انقد طرف با ما بد برخورد کرد بابام گفت هزینه میدم هرچی باشه ولی برخوردش بد بود اصلا ترسیدم من