2777
2789
بلاگری نمیخوام به کاری که مثلا با کامپیوتر و آنلاین بشه انجام داد و خودمم یه چیزی یاد بگیرم اما تو ف ...

من بیشتر از دوماهه دنبالشم. ته تهش میگن اینقد بده تا عضو بشی که خب یه سری خواهرم واریز کرد بعدش بلاک شد. 

یام میگه بیا پکیج بخر. یه سری گفتم بخرم ببینم چطوره، بعد خانومه عکس از صفحه کاربری گذاشت که این درآمد یه روزمه، بعد بالای صفحه اسم یه آقا بود😐. (پکیج رو گف 4 تومن که گفتم زیاده عکس گذاشت که من امروز 4 و نیم درآوردم) 

این مشاهده آگهی چقدر درآمد داره

بستگی به خودت داره. اما اگه هیییچ کاری نکنی و فقط آگهی ببینی فک کنم روزانه 5 تومن داره. 

اما میشه بیشترش کرد. الان برای من روزانه 10 تومن داره.. 

کمه اما خب خوبیش اینه توی خونه با بچه کوچیک و بدون تحصیلات هم میشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بستگی به خودت داره. اما اگه هیییچ کاری نکنی و فقط آگهی ببینی فک کنم روزانه 5 تومن داره.  اما م ...

همین وقت رو صرف نوشتن برای سایت کنید درآمدش خیلی بیشتره، حداقل کلمه‌ای ۴۰ تومن هست.

همین وقت رو صرف نوشتن برای سایت کنید درآمدش خیلی بیشتره، حداقل کلمه‌ای ۴۰ تومن هست.

چطور اینی که میگین میشه یاد گرفت 

بازار کار داره یا دست توش زیاده 

حقیقتش هیچی در موردش نمیدونم میشه لطفا یکم توضیح بدین

الهی گاهی نگاهی

چطور اینی که میگین میشه یاد گرفت  بازار کار داره یا دست توش زیاده  حقیقتش هیچی در موردش ...

دوره آموزشی دو سه ساعته داره

و نوشتن و خوندن زیاد، در کل هر چی نگارش و قلم و سرعتت بهتر باشه، درآمدت هم بیشتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز