2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم، به هر حال حرفت سَنَدِه.

من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.

آموزش و پرورش رو هم وارد زندگی زناشویی کردین بالاخره😐😂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

دقیقا مث پدر شوهر من نامزد کع بودم میرفتم خونشون کیک اینا میخرید میرف ت اتاق می‌خورد صداش میومد انگار من نخورده کیک بودم آدم بیشعور هیچوقت درست نمیشه یا مثلا میدونست من خونشونم واسه دخترش بستنی میگرف واسه من ن یکی از تاپیکم اینجوریه خواهر شوهرم جلوم کیک می‌خورد تعارف نکرد البته بیشعوری از مادرشه رفتع بود بیرون ۲تا نخریده بود

خواهرشوهرا مجردن؟!

قبول کن دخترا خوراکیاشون با کسب قسمت نمیکنن حتی اگه سن بالا باشن  

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

خواهرشوهرا مجردن؟! قبول کن دخترا خوراکیاشون با کسب قسمت نمیکنن حتی اگه سن بالا باشن    

اینو میدونم و بهشون حق میدم.

بمن کی حق بده دلم نیومد بهشون چیزی تعارف نکنم همیشه دادم.

الانم داشتم تعارف میکردم. که یهو گفتن ما هم آدمی تنها نخورین و....

والا من ک بیچاره همش بهشون تعارف میکنم

خودشون  یواشکی میخورن .بجا اینکه من حرفی بزنم، ....چی بگم والا