2777
2789
عنوان

قددد مهممم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اخه یه نفر گفت قد نامان و باباش کوتاهه کلیدخودش ۱۶۹ شده

توی عمه و خاله و دایی و عمو و اینا قد بلند نداشتع

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اگه ورزش کنه  تو سن رشد و تغدیه ش عالی باشه شنا والیبال بسکتبال تکواندو بره اره ممکنه ..دختر بیشترین رشدش تا قبل پریود و پسر تا قبل دراومدن موهای صورت و بلوغه بعد اون دختر نهایت ۵ سانت و پسر نهایت ۸ سانت قد میکشه میانگین

شیر و تخم مرغ زیاد بخور ورزشم والیبال و بسکتبال برو، ورزشایی که قدو میسوزونن مثل ژیمناستیک و بدنسازی ...

اه ژیمیناستیک برای کششی که داره نوشته بود باعث افزایش میشه

تو فرجول قدش میشه ۱۵۴ ولی الان ۱۵۶

خب منم ک گفتم اگ خوش شانس باشه و جزء اون استثناها باشه و اون ۶/۵ رو ازش کم نکنی، نهایتا همون ۱۶۰ بشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اگه ورزش کنه  تو سن رشد و تغدیه ش عالی باشه شنا والیبال بسکتبال تکواندو بره اره ممکنه ..دختر بی ...

این وقتی شیشم بوده پریود میشه ولی بعدش بازم رشدرقد داشته اللنم ۱۵۶

یعنی خودتم با این کلاس ها بلند شدی؟ به بارفیکسم اویزون میشه تاثیر داره؟

من نرفتم چون اون موقع تو سن رشد بودم کسی راهنماییم نکرد متاسفانه 

تغدیه خوب داشته باش شیر بخور شبا هم حتما زود بخواب چون هورمون رشد اول شب ترشح میشه

ورزشم برو خیلی تاثیر داره 

حتی اگه تونستی دکتر غدد هم برو

چطور تونستی؟ این الان ۱۶ سال و ۶ ماهشه داره ورزش میکنه. میشه به تظرت تا ۵ سانت بره؟ قدشم ۱۵۶

نه دیگه با این سن فکر نکنم. نهایتش یکی دو سانت با ورزشای کششی. حالا چیز مهمی هم نیست

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
یعنی خودتم با این کلاس ها بلند شدی؟ به بارفیکسم اویزون میشه تاثیر داره؟

بارفیکسو نمیدونم ولی بسکتبال و والیبال خیلی تاثیر داره 

دیگه خودت بسکتبالیستا رو ببین چقدر قد بلندن بخاطر ورزشه دیکه

این وقتی شیشم بوده پریود میشه ولی بعدش بازم رشدرقد داشته اللنم ۱۵۶

بعیده ک تو شونزده سالگی قد بشه کشید مگه اینک بره دکتر ببینه صفحات رشدش بازه یا ن اگ باز باشه چند ماهم فرصت داشته باشه با قرصو آمپولو تغذیه و ورزش شاید یه سه چهار سانتی بشه افزایشش داد