2777
2789
من سنندجم خوش به حالت من ۲شهریور اگه خدا بخواد راحت میشم هووووف😓

آره نگران نباش. ایشالا پاسی. کلا کم پیش میاد کسی این آزمون ها رو بیفته‌. یه مقدار هم زرنگی کنی سر شانسی زدن اون سوالایی که بلد نیستی دیگه حله و پاسی چون منم اونایی که بلد نبودم رو شانسی میزدم یه گزینه که احتمال درست در اومدنش بیشتر شه

برای چجوری شانسی جواب دادن و اینکه سر جلسه چیکار کنی اینجوری عمل کن: 

تو دور اول که سوالات رو جواب میدی ، فقط اونایی که مطمئنی رو جواب بده و ترجیحا هم از درس هایی شروع کن به حل کردن که مسلط تری که اینجوری روحیت بیشتر شه و همون اول آزمون خودتو نبازی و استرس نگیری.

مثلا من، آزمون شهریور ۱۴۰۱ رو دوشنبه قبل آزمون از خودم امتحان گرفتم عین شرایط آزمون و کل این چیزایی که الان دارم میگم رو روش پیاده کردم که دستم بیاد سر جلسه امتحان به چه ترتیبی باید عمل کنم مثلا من اول با فیزیولوژی شروع کردم و بعد  با باکتری ادامه دادم و سوالات بیوشیمی رو نگاه نکردم اصلا چون میدونستم خیلی بلد نیستم گذاشتم واسه بعدا. به همین ترتیب سوالات درس ها رو نگاه میکنی و بعد فقط اونایی که کاملا مطمئن هستی یا اونایی که حس میکنی که جوابت احتمال زیاد درست باشه رو وارد پاسخنامه میکنی اما در این حین تا حد ممکن اون سوالایی که جوابشون رو نمی دونی، گزینه هایی که مطمئنی نمیتونن جواب باشن رو خط میزنی. مثلا رسیدی به یه سوال باکتری که میدونی جواب این سوال گزینه الف نمیشه ولی نمی دونی ب میشه یا ج یا د و واسه این سوال روی گزینه الف خط میزنی که دور بعدی که برمیگردی سر سوال، حواست باشه که این گزینه جزو جوابات نیست. دور اول که سوالا رو جواب داد میری از رو برگه پاسخنامه ات میشمری که از هر گزینه چند تا سوال جواب دادی. مثلا دور اول کلا ۹۰ تا سوال رو جواب دادی و مثلا از این ۹۰ تا ، ۳۶ تاش گزینه الف جواب بود، ۲۴ تاش گزینه ب، ۲۰ تاش گزینه ج و ۱۰ تاش گزینه د. اینجوری میفهمی که از سوالایی که تو جواب ندادی احتمال زیاد سوالاتی که جوابشون گزینه د میشه بیشتره چون تو فقط به ۱۰ تا سوالی که گزینه د جوابشون بود جواب دادی. این رو رو این حساب میگم چون معمولا به طور کلی رنج هر گزینه برابره ولی خب یه مقدار ممکنه فرق کنه اما در کل به نظرم میرزه امتحان کردن این روش چون خودمم همین کار رو کردم و با اینکه گزینه ای رو غالب گرقتم که کمترین جواب درست رو داشت اما بازم نمره ام بد نشد به نسبت سوالات شانسی ای که اینجوری زدم. اینجا باید حواست رو جمع کنی و برگردی سر سوالایی که کلا هیچی دربارشون نمیدونی و البته سوالایی که یه سری گزینه هاشون رو از قبل خط زدی و مطمئنی جوابشون این نیست. مثلا میری سر یه سوال بیوشیمی که هیچی ازش بلد نیستی. اون موقع بدون دوباره زیاد فکر کردن سریع جواب گزینه د رو تو پاسخنامه پر میکنی که وقتت هم الکی نره سر هر سوال و یا مثلا میری سر یه سوال دیگه و میبینی توی دور اول، دیده بودی که گزینه د قطعا نمیتونه جواب این سوال بشه و این گزینه رو از قبل خط زده بودی و رد کرده بودی. اونوقت میفهمی که نباید جواب رو گزینه د بزنی و میری به جاش کمترین گزینه بعدی رو بزنی. مثلا اینجا بعد از گزینه د، کمترین گزینه ج بود که ۲۰ تا شده بود فقط. پس برای جواب اون سوال میزنی ج و همینجوری ادامه سوالا رو جواب میدی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چجوری شانسی جواب دادن و اینکه سر جلسه چیکار کنی اینجوری عمل کن:  تو دور اول که سوالات رو ...

واییییی مرسیییییی😍😍😍😍خیلی ممنونم وقت گذاشتی و گفتیییی خیلی خوب بود آره منم از بیوشیمی هیچی بلد نیستم نمره ام نوشت خوب بود تو امتحانا اما لامصب خیلی فراره😂

انسان باشیم همین
واییییی مرسیییییی😍😍😍😍خیلی ممنونم وقت گذاشتی و گفتیییی خیلی خوب بود آره منم از بیوشیمی هیچی بلد ن ...

خواهش میکنم

البته اینم باز یه مقدار به شانست بستگی داره که اون گزینه ای که تو به عنوان گزینه غالب میگیریش چند تا سوال رو شامل میشه مثلا من تو آزمون اسفند شمردم دیدم گزینه ب رو از همه کمتر زدم بین جواب هایی که مطمئن تر زده بودم و این گزینه رو گرفتم به عنوان گزینه غالبم هر چند توی کل این آزمون ، گزینه ب کمترین تعداد جواب ها رو داشت ولی بازم تا حدی بود که منو پاس کنه یا حتی بیشتر از پاسی هم ببره چون کلا معمولا خیلی رنج گزینه ها فرق نمیکنه حدودا همشون ۵۰ تاست واسه همین اگه ابن روشی که گفتم رو انجام بدی احتمال این که شانسی هات بیشتر درست در بیان بیشتر میشه