2777
2789
عنوان

اش رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست
عزیزم😅 همون میتونی آماده ش کنی هروقت شوهرت اومد سیرداغ پیارداغ بریزی ، من در کل همیشه آخر سر میریزم ...

اره همین کارو میکنم واره ندارم هوس کردم🤭

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
نوووش مگه اش رشته سیبزمینی داره

نه سیب زمینی نریززززز مگه ابگوشته  

اش رشته. نخود  و لوبیا چیتی و عدس. و رشته و سبزی

و نعنا داغ پیاز داغ و کشک و سیر داغ

به همسرت بگو داره میاد یه بوته سیر  و پیاز بخر درست کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا که  خدا از دهنت بشنوه این ماه مادر بشیم. هوسونه بپزیم  برای نینی تو دلمون

آمین عزیزدلم من9ساله نازایی بی دلیل دارم امروزم روز4پریمه تاچندروزدیکه که پاک شدم میخوام برم دکتر دقیق تر بررسی بشه وازمایش واینا انجام بدم..😔

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
آمین عزیزدلم من9ساله نازایی بی دلیل دارم امروزم روز4پریمه تاچندروزدیکه که پاک شدم میخوام برم دکتر دق ...

ایشالا  که بحق خانوم رقیه  گره از نازایی ماحل کنه این ماه مادر بشی به حق امام حسین علیه السلام 

سه شنبه شهادت خانوم رقیه دختر امام حسین اگه میدنی جایی سفره رقیه هست برو ایشالا حاجت روا بشی عزیزدلم

آمین عزیزدلم من9ساله نازایی بی دلیل دارم امروزم روز4پریمه تاچندروزدیکه که پاک شدم میخوام برم دکتر دق ...

ایشالا که حاجت رواشید عزیزم هرچی از خدا میخوای 100 برابر بهترشو بهت بده یجوری که سجده شکر کنی از سر ذوق و شوق 

به امید مادرشدنمون عزیزم,یرای من که شده رویا 

به خدا درکت میکنن  منم همینطوریم  اما میدونم برا خدا جون مهربون بخشنده کاری نداره   امیدم به خداست  همه دنیا برا خداست. بخواد میشه  

ایشالا که با اولین اقدام باردار بشی  اولادای سالم و صالح خدا بهت میده