2777
2789
عنوان

شام مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما مهمونی شام غریبه رو همون 8/5...9 میریم. شام حداکثر ده سرو میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مطمئنن صاحبخونه هم از شما ناراحت شده .اخه ببخشید مگه رفتید رستوران ک انقدر دیر رفتید و زود اومدید .

اخه دفعه اولشون نیست همیشه دیر شام میدن منم بخاطرهمون تصمیم گرفتم دیر برم .تازه ساعت ۹برنج خیس کرد خانم صاحبخونه😐ازقبل هم دعوت کرده بودن

اخه دفعه اولشون نیست همیشه دیر شام میدن منم بخاطرهمون تصمیم گرفتم دیر برم .تازه ساعت ۹برنج خیس کرد خ ...

خب شما ک میدونی خونشون ناراحت میشی و حس میکنی بهت بی احترامی میشه نرو .البته من جات باشم برام مهم نیس چون برای شکمم مهمونی نمیرم بلکه میریم ک دورهم شاد بشیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب ایناهمیشه دیرمیدن شام بخاطر همین دیگه تصمیم گرفتم دیر برم چون زود هم برم فایده نداره

نه دیگه ۹هم رفته باشید باید تا ده نهایت شام میاوردن

؛مخصوصا که میگید کلا پذیرایی با چای بوده 

؛دیگه کاری نداشتن که بخوان طولانیش کنن….

بعضیا عادت دارن طبق ساعت غذا خوردن خودشون شام میارن 

درصورتی که مهمونی داستانش فرق داره ..