2777
2789
عنوان

سرم مو🤌🏻🤨

651 بازدید | 23 پست

بچها من کاملا گیج شدم سرم مو رو یعنی فقط باید به ساقه مو زد؟

من از یه جایی گرفتم سرم رو اصل هم هست برگشت بهم گفت بزنم به ریشه موهام هروز سرم ارگان هم هست 

الان موندم چیکار کنم؟

یامثلا روغن نارگیل رو فقط باید به ساقه زد دیگه؟

کاملا گیج شدم😑

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

منم گیج شدم بهتره ببینیم روی خود محصول چی نوشته

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
منم گیج شدم بهتره ببینیم روی خود محصول چی نوشته

روی خودش نوشته به ساقه بزن بعد این خانومه گفت اگه میخوای موهات بهتر بشه بزن به ریشه هات اونم هروز🫠

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روغن هارو برای تقویت میتونی هفته ای دوبار قبل از حمام به ریشه موهات بزنی 

سرم رو فقط به ساقه مو اونم وقتی که مو مرطوبه 

خودم قبل از حمام روغن تراپی میکنم بعد از حمام سرم میزنم وقتی جذب شد یه کوچولو روغن نارگیل هم میزنم فقط به ساقه 

روی خودش نوشته به ساقه بزن بعد این خانومه گفت اگه میخوای موهات بهتر بشه بزن به ریشه هات اونم هروز🫠

نه خوب به حرف خانومه گوش نکن ببین رو خود محصول چی نوشته

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
روغن هارو برای تقویت میتونی هفته ای دوبار قبل از حمام به ریشه موهات بزنی  سرم رو فقط به ساقه م ...

خب اخه سرم رو به ساقه بزنی دقیقا فایدش چیه عزیزم؟

یعنی اصلا نباید به ریشه زد؟من چندین ماهه دارم به ریشه میزنم

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

ببینین ابتدایی‌ترین محصول که تو همه خونه‌ها هست نرم‌کننده‌س، نوشته فقط به ساقه زده شه

تمامی محصولات مراقبتی مو که شیمیایی هست برای ساقه‌ست

فقط روغنای طبیعی رو میشه به ریشه زد

خب اخه سرم رو به ساقه بزنی دقیقا فایدش چیه عزیزم؟ یعنی اصلا نباید به ریشه زد؟من چندین ماهه دارم به ...

هدف استفاده فرق میکنه، اگه برای ریزش یا پرپشتی و رشد هست باید محصولی استفاده شه که مربوط باشه

اگه تغذیه‌ی ساقه هست هم که مشخصه

اکثرن برای تغذیه‌ی ساقه دنبال راه کارن، مثل خشکی، وزی و پف، اینجور مسائل

خب اخه سرم رو به ساقه بزنی دقیقا فایدش چیه عزیزم؟ یعنی اصلا نباید به ریشه زد؟من چندین ماهه دارم به ...

وااای نهههه نکن این کارو ریزش مو میگیری!! 

سرم مو ،مو رو آب رسانی می‌کنه خیلی هم موهارو نرم می‌کنه به ریشه بزنی قسمت ریشه بیش از حد نرم میشه ریزش مو میگیری🤦🏻‍♀️فقط و فقط به ساقه بزن

هدف استفاده فرق میکنه، اگه برای ریزش یا پرپشتی و رشد هست باید محصولی استفاده شه که مربوط باشه اگه ت ...

من خشکی مو داشتم مقداری اندازه ۲ سانت موهام رو کوتاه کردم و کاملا موهام از خشکی درومد جوری که خودم متعجب شدم الان دنبال پرپشت شدن و اینکه ساقه موهام ضخیم تر بشه هستم روغن زیتون و سرم آرگان و ماسک مو بیرون از حموم هم دارم 

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
2790
2778
2791
2779
2792