من کلا در اعتصابم تصمیم گرفتم تا یه مدت اصلااااااااااا غذا درست نکنم
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من کوکو دارم... برای خودم انقد خابم میاد ک سرم گیجی بیجی میره
ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
من رون مرغ و بی استخون میخرم مزه دارش میکنم میچینم کف قابلمه روغن حیوانی میریزم پیاز و حلقه حلقه میکنم رو رون میچینم یه طرفش ک سرخ شد بش ذعفرون میزنم بر میگردونم برنج آبکش و میریزم رو رون ها دوباره ب برنج ذعفرون و روغن حیوونی میزنم وقتی آماده شد برمیگردونم تو ظرف با زرشک و خلال پسته تزیین میکنم
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️