2777
2789

من کلا در اعتصابم تصمیم گرفتم تا یه مدت اصلااااااااااا غذا درست نکنم

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کوکو دارم... برای خودم انقد خابم میاد ک سرم گیجی بیجی میره

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
چطور درست میکنی میشه بگی؟

من رون مرغ و بی استخون میخرم مزه دارش میکنم میچینم کف قابلمه روغن حیوانی میریزم پیاز و حلقه حلقه میکنم رو رون میچینم یه طرفش ک سرخ شد بش ذعفرون میزنم بر میگردونم برنج آبکش و میریزم رو رون ها دوباره ب برنج ذعفرون و روغن حیوونی میزنم وقتی آماده شد برمیگردونم تو ظرف با زرشک و خلال پسته تزیین میکنم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
رژیمم سالادخودم،، دیشب آش رشته کردم،، دخترمم املت سفارش داده.. چه شوددددد دلم شامی میخواد،توشامی کن ...

منم رژیمم،دیشب هندونه خوردم با دوقاشق برنج پسرم،گرسنمه،هنوز صبحانه نخوردم،ب نظرت نهار چی بزارم؟؟شوهرم میخادچاق شه و من لاغر😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اوووففففف با سیر بپز با سبزی خوردن وااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییی هوس کردم

عزیزم ,شمام درست کن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

راحت باشه عدس پلو لوبیا پلو ماکارونی کوکو سبزی زرشک پلو 

من میخواستم امروز ابدوغ خیار بزارم شوهرم برام کار درست کرده باید برم بیرون دلم خیلی میخواد الان یه کاسه ابدوغ خیار ترش بخورم   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
منم رژیمم،دیشب هندونه خوردم با دوقاشق برنج پسرم،گرسنمه،هنوز صبحانه نخوردم،ب نظرت نهار چی بزارم؟؟شوهر ...

دخترمنم میگفت مامان برنجمو اونجوری نگاه نکن، طفلی بچم. 

ازگوشتهای خودت ببر بانوارچسب بچسبون شوورت، این ازاین.

خودتم سالادکاهو کن با1تخم‌مرغ آبپز و نون جوسیاه 1کف دست بخور.. 

یااگه بلغم نداری، 1تیکه مرغ آبپزکن باگوجه وبخور.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
دخترمنم میگفت مامان برنجمو اونجوری نگاه نکن، طفلی بچم.  ازگوشتهای خودت ببر بانوارچسب بچسبون شو ...

من همه وزنم تو شکمم و پهلوهامه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید