2777
2789
عنوان

تعداد سکه 😐😬😬😬

150 بازدید | 17 پست

طرف ما زیر ۵۰۰سکه مهریه نمیدن

سر جلسه خواستگاری بار دوم که نظر مو خاستن گفتم اگه تعداد سکه ملاک خوش بختی من بود سکه زیاد میگفتم ولی تعداد سکه ضامن خوش بختی من نیست .

گفتم ۱۱۴سکه 

به نامزدم گفتم حق طلاق وحق حضانت بده .نداد ؟😬😬😐😐چیکار کنم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

مردا حق حضانت خط قرمز شونه 😐🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اینکه سکه رو پایین بگی با نامزددت حرف نزده بودی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
باهم اول به تفاهم برسین بعد تو جمع اعلام کنید  اصلا تو چیکاره ای که تعیین کنی بزرگتر نداری !!! ...

تو خونه مشورت کرده بودیم 😂 با هماهنگی بود 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

واقعا هم سکه ضامن خوشبختی نیست

بعد نظر من اینه که اشتباهه حق طلاق و حضانت بخوای

یه جورایی از اول داری احتمال آینده منفی رو میدی و این باعث میشه طرف هم گارد بگیره

اگه درست و عاقلانه انتخاب کنی دیگه این حرفا چیه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
قبل اینکه سکه رو پایین بگی با نامزددت حرف نزده بودی؟

با خانواده ام صحبت کرده بودم . الانم قانون بالای یه تعداذی سکه رو نمی‌ده قانونه 

باهم اول به تفاهم برسین بعد تو جمع اعلام کنید  اصلا تو چیکاره ای که تعیین کنی بزرگتر نداری !!! ...

ببحشید که برا زندگی خودش تصمیم گرفته اشتباه کرده 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
با خانواده ام صحبت کرده بودم . الانم قانون بالای یه تعداذی سکه رو نمی‌ده قانونه 

قانون مشکلی با مهریه نداره و مهریه سقف نداره

شما باید در مورد حقوقی که میخوایید با همسرتون حرف میزدید نه خانواده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان واقعا سکه زیاد به درد نمی خوره . من خودم دختر دارم اگر یک روز خواست ازدواج کنه حتما حقوق قانونیش را می گیرم . به نامزدت بگو وقتی این حقوق را به من میدی از خودت گرفته نمیشه بلکه هر دومون دارای حقوق مساوی میشیم . بعدش حق حضانت الان به درد نمی خوره چون بچه ای نیست که بخوای حضانتش را بگیری . حق انتخاب مسکن مهمتره . در ضمن توی قباله ازدواج بنویسند سندیت نداره حتما باید توی محضر نوشته و امضا بشه 

ببحشید که برا زندگی خودش تصمیم گرفته اشتباه کرده 

همیشه مادر و پدر صلاح بچه رو میخوان 

دخترخاله من شوهرش گفت تو مهریه کم بزن و فلان ،اینم لج با مامانش کم زد ،الان با ۴۰تا سکه میخات جدا بشه 

واقعا هم سکه ضامن خوشبختی نیست بعد نظر من اینه که اشتباهه حق طلاق و حضانت بخوای یه جورایی از اول د ...

خب مردا برای مهریه چونه میزنن به معنی این نیست دارن به طلاق فکر میکنن ؟چرا اون موقع نمیگیم یه جورایی منفی نگریه

همیشه مادر و پدر صلاح بچه رو میخوان  دخترخاله من شوهرش گفت تو مهریه کم بزن و فلان ،اینم لج با ...

عزیزم همون ۴۰ سکه هم سالی یدونه دادگاه میگه باید بده داماد ۴۰۰۰۰ هزارم یه دونه فرقش چیه 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی