2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره🙂. من سر همین موضوع کنکور امسالو ول کردم😔

آنچه که در دفترچه ثبت نام کنکور دی 1401 و هم چنین اصلاحیه آن در تاریخ 16 آبان توسط سازمان سنجش : https://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=8062 منتشر شده است؛ آمده است:

هر فرد بدون در نظر گرفتن نوع مدرك تحصيلی نظام آموزشی (ديپلم نظام آموزشي جديد «نظام 3-3-6 ،«ديپلم نظام قديم يا مدرك پيش دانشگاهی)، در هريك از گروه های آزمايشي «علوم رياضی و فنی»، «علوم تجربی»، «علوم انسانی»، «هنر» و «زبان هاي خارجی» مجاز به ثبت نام است.

تمام افراد با دیپلم نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش باید در کنکوری که شرکت می کنند، دارای سوابق تحصیلی باشند، یعنی در امتحانات نهایی آن رشته شرکت کرده باشند، اگر این سوابق را ندارند باید از طریق آموزش و پرورش نسبت به آن اقدام کنند و در صورت شرکت نکردن در این امتحانات، نمره سوابق تحصیلی در آن دروس صفر (0) خواهد بود.

آنچه که در دفترچه ثبت نام کنکور دی 1401   و هم چنین اصلاحیه آن در تاریخ 16 آبان توسط سازمان س ...

اینجارو دقت کن:

تمام افراد با دیپلم نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش باید در کنکوری که شرکت می کنند، دارای سوابق تحصیلی باشند، یعنی در امتحانات نهایی آن رشته شرکت کرده باشند، اگر این سوابق را ندارند باید از طریق آموزش و پرورش نسبت به آن اقدام کنند و در صورت شرکت نکردن در این امتحانات، نمره سوابق تحصیلی در آن دروس صفر (0) خواهد بود.

خب نمره سوابق رو نمیگیریم 

خب تقسیم کردن. دقیق نمیدونم چند درصد سوابق حساب میکنن چند درصد کنکور. ولی خب مقدار زیادی کم میشه از جواب کنکورت. حالا من دقیق نمیدونم ولی بپرس از مشاوری کسی

اسی برامن جالبه درصدام سه تا صفر داشتم بقیه درصدام ۱۰ و ۱۷ و ۱۸ و ۲۲ منطقه یک  رتبه کل تو سهمیه زده ۲۰۹هزار از ۲۲۹ هزار بعدش سوابق تحصیلی منفی ۱۷۰۰  تعجب میکنم مجاز زده غیر از روزانه و فرهنگیان چون رشته من ریاضی بود سال ۸۱ فارغ التحصیل شدم انتخاب رشته براساس سوابق نوشته روزانه و شبانه مجازم ولی الان انسانی شرکت کرده بودم اصلا از کارنامه هیچی نمیفههم 

از قبل پیش زمینه ای داشتی حتما

ی تصادف داشتم فقط از مهر تا آبان خیلی کم خوندم از بعد اون تصادف کردم سردرد شدید شکستگی بینی تا اردیبهشت روی برگه نوشتم به خاطر خوشحالی مادرم و عالی درس خوندم امتحان نهاییم داشتم خیلی فشار روم بود اقتصاد فقط ۱۰ روز خوندم  به قول معلمم اگر کل سال عالی میخوندی حتما تک رقمی بودی