2777
2789
بنظرمن دوتاصفر دوتایک فعلا بخریه سرهمی قشنگ هم برابیرون ومهمونی بعدکه بزرگترشددوباره بروخریداگه جای ...

ممنون خانومی 

اواسط آذر میاد ان شالله

در کل برای زمستون میخواد حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظشون کنه واستون  وزنشون زمان دنیا اومدن چند کیلو بود؟

هر دو یه وزن بودن

ولی اولی وزن گرفت

دومی نه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

اسی گلم میای تاپیکم شرمنده واقعا میدونم چیز بدیه ❤

بیاین عکسامو ببینین

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
بعضیا میگن سایز صفر هم حتی برای اوایل بزرگه و باید آستین هاشو تا زد  آدم میمونه بخدا 😩😩

خب بستگی به بچه داره 

من یه دست صفر بیمارستاتی خریدم که وقتی میایم خونه بپوشونم تنش 

۵ روز اول بیمارستان بستری شد و اون لباسه دیگه تنش نشد 

سایز ۱ پوشوندم 

پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

مامانم سیسمونی تا چهارسالگی بچم لباس خرید لباس خونه بیرونی کاپشن و کلاه و جوراب  کامل همچی برام خرید حتی لباسشویی بچه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

اسی گلم میای تاپیکم شرمنده واقعا میدونم چیز بدیه ❤ بیاین عکسامو ببینین

گلی اومدم و تموم کارای قشنگت هم دیدم.

اما متاسفانه من الان اصلا امکان خرید ندارم،چون دارم سیسمونی نی نیمو میخرم و خیلی پول لازم دارم خدایی 

ان شالله پرفروش باشی و موفق🙏🙏

گلی اومدم و تموم کارای قشنگت هم دیدم. اما متاسفانه من الان اصلا امکان خرید ندارم،چون دارم سیسمونی ن ...

قربونت برم مهربونم نگاهتم جذابه ❤😘

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
سایه شون مستدام  خدا حفظش کنه واستون هم مامانتو هم نی نی تو

ممنون عزیزم سلامت باشید و همچنین 🌹❤️

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺