2777
2789
عنوان

بهم گفتن قبل ازدواج باردار شدی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرص نخور ب منه عروسی کرده هم همینو گفتن به تخمای پسرمم نگرفتم  

ببین نامزد من منو سایییید خیلی قهر میکنه.

نمیاد عقدم نمیکنه. من هی تلاش میکنم ولی اون هی قهر.

چیکار کنم؟

چجوری بیخیال باشم

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
چجوری ریلکسی؟

وقتی از خودم مطمئنم چرا ریلکس نباشم🙁

قبل عروسی هم حامله شده باشم به کسی چه ، شوهرم بوده غریبه ک نبوده

بخوام خودمو درگیر دهن مردم کنم باید سر بزارم بمیرم ک

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

من از حسودیم دوست دارم چون ی سریا زودتر ازم ازدواج کردن.

قبلنا دوست داشتم تیکه بندازم

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
اون که نبود اگر بود داستان میشد🤦🏼‍♀️خیلی زود عصبانی میشه

خب بزار بشه دیگه بعد هفت سال سوزنشو نمیکشه بیرون از این ماجرا 

من ک هرکی پشت سرم حرف بزنه بدو بدو میرم نامزدمو‌میگم 😂 با یکی از عمه هام قهر کرده سر این 💃🏻💃🏻

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️

خدا پسرتو حفظ کنه 

آدم زود بچه دار شه میگن عجله داشت دیر بچه دار شه میگن حتماً نازاست و مریضه و..

تو هرسنی ازدواج کنه یه چیزی میگن مثلاً زود ازدواج کنه میگن کشته مرده شوهر بوده دیر ازدواج کنه میگن خواستگار نداشته و یه مشکلی داشته 

خلاصه هرطور باشی ، رفتار کنی متاسفانه یه حرف و حدیثی هست دهن مردمو نمیشه بست 

منتها بعضیا پشت سر طرف میگن بعضیا هم مثل عمه شوهر شما تو روی آدم میگن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اون که نفهم بوده ولش کن. ولی چرا عروسی نگرفتی؟ الان پشیمون نیستی؟

اصلا دوست نداشتم خودم شوهرمم حتی ازدواج اولش عروسی نگرفته دومیشو بیاد عروسی بگیره؟😅

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

ببین نامزد من منو سایییید خیلی قهر میکنه. نمیاد عقدم نمیکنه. من هی تلاش میکنم ولی اون هی قهر. چیکا ...

توام قهر کن😃

کلا سعی کن اهمیت ندی 

خوشش بیاد خودش میاد عقد می‌کنه دیگه

ب خانوادت بگو باهاش صحبت کنن اگه نمیخواد خو بهم بزنه اگه میخواد عقد کنه زودتر 

ولی من اونقدر درگیر زندگیمم و حال خوب زندگیم برام مهمه ک به حرف بقیه اهمیت نمیدم 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
اصلا دوست نداشتم خودم شوهرمم حتی ازدواج اولش عروسی نگرفته دومیشو بیاد عروسی بگیره؟😅

خعلی خوب بود😂😂😍😍

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بگو آره ترسیدم بعضیا شوهرمو از چنگم در بیارن زود دست به کار شدم تا پابندش کنم 😁

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن