2777
2789
عنوان

بچه ها رتبم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 34 پست
میشه یسوال بپرسم  چند سال پشت کنکور بودین؟  سوال دومم من ۲۱سالمه هیچی تاالان نخوندم&nbs ...

دانشجو انصرافی بودم

و اینکه اگه واقعا تلاش کنی فرهنگیان ک هیچ میتونی ب سه رشته اصلیم فک کنی اگه واقعا از شهریور صد خودتو بزاری

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۵۵۴۹ منطقه ۳شدم البت ریاضی حس میکنم خیلی بدع

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
عزیزم ترازاا رو میگی و اینکه منطقه چندی توروخدا

من تراز کنکورم ۹۱۰۰ بود

تراز نهاییم واقعاااا برام سواله چطور اول ۸۳۰۰ بود الان شده ۷۶۰۰ چطوررررر

😔😔😔

تراز کلم ۸۵۰۰ هست حدودا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها تروخداااا کمک

من برای رشته های با آزمون ازاد محاز شدم

ولی رتبه کشوریم خوب نشده

یعنی میتونم پیراهای ازاد برم؟؟

توی چندتا سایت خوندم دانشگاه ازاد چندسال با رتبه در سهمیه پذیرش میکنه راسته؟؟ 

الان من پیراهارو انتخاب رشته کنم؟؟ کسی میدونهههه

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
دانشجو انصرافی بودم و اینکه اگه واقعا تلاش کنی فرهنگیان ک هیچ میتونی ب سه رشته اصلیم فک کنی اگه واق ...

اصلا نمیدونم چجوری بخونم

پایم صفففره 

دوسال از درس دور بوذم 

تاالان یه تستم نزدم 😔

من یه مدت دانشجو بودم انصرفا دادم یعنی واقعا پزشکی تعهدی میشه؟

نمیدونم اره شاید

رتبه ات خوبه واقعا اگر فرهنگیان دوست داشته باشی و ظرفیت شهرتون بالا باشه،دبیری هم ممکنه بیاری

امیدوارم موفق باشی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من یه مدت دانشجو بودم انصرفا دادم یعنی واقعا پزشکی تعهدی میشه؟

اره میشه احتمالا ولی فیزیو هم خوبه 

فرهنگیانم خوبه

بخدا که فرهنگیان و پرستاری رو اگه ادامه تحصیل بدی از صدتا پزشکی تعهدی بهتره🙂🙂

میشه یسوال بپرسم  چند سال پشت کنکور بودین؟  سوال دومم من ۲۱سالمه هیچی تاالان نخوندم&nbs ...

منم کنکوری ۱۴۰۳ هستم تا الان چیزی نخوندم یهو که اینجوری گفتی احساس کردم فاتحه ام باید بخونم 😂

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
یه سوال؟دندانپزشکی چند سال باید درس بخونه؟

۶ سال

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜