2777
2789
من نمیدونم چرا با جاریم حرف میزنم انقد استرس داره همش صداش میلرزه

اعتماد به نفس نداره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدباورت نشه من رژیم گرفتم لاغرشدم انگشت کوچیکه پام میخوره به مبل دردمیگیره میگن هااا به خاطررژیم سرخوده 😐دوشکم زاییدم حاملگیوشیردهیواینا باسی سال سن الان دندونام خراب شده دارم درست میکنم خواهرشوهرم پریشب بهم میگه هان به خاطررژیمه که دندونات خرابه توهمیشه میگفتی من کع دندونام سالمه حالامن این حرفوکی گفتم نه سال پیش قبل ازاین که نه بچه داشتم نه هیچی کلاادمای حسوداین حرفارومیزنن

جاری طوری هست. ک به داشته ها حسادت داره. ب نداشته ها. کلا هر جور باشی زهر میریزه

دقیقا چشم نداره ببینه. به نظرم ادما نون دلشونو میخورن من تاحالا نشده زخم زبون بهشون بزنم خب زندگیمم از اونا خیلی بهتره

من فقط گفتم من اینجوری میپسندم و وزنم نرمال کاش یه جواب بهتر میدادم

هر جوابی بدی باز یه چی دارن بگن همون خودتو به بیخیالی بزن

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
اعتماد به نفس نداره

بخدا هیچوقت کوچکترین برخورد بدی نداشتم،سه بار بهش زنگ زدم اون نزد منم دیگه نزدم،یه مدت پیشم رفتم خونشون بازم حس کردم همش فرار میکرد اصلا هم بجز احوالپرسی هیچی نگفت

عالی گفتی اما دلم نمیخاد دشمنی هم بوجود بیاد چه جواب محکمی میتونستم بدم بهش

بخدا همینو با خنده میگفتی خخ جاری ارزش نداره بخوای حرمتش رو نگه داری 

احترام بزاریم پشت سرت دشمنی می‌کنه

احترام تزاری هم مستقیم

در هر حال دشمن اصلی خود جاریه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
هر جوابی بدی باز یه چی دارن بگن همون خودتو به بیخیالی بزن

اخه خیلی مسخره هس مگه من ازت پرسیدم چاقم یا لاغرم که نظر میدی . حتی یه اشاره ریزی به بچه نداشتنمم کرد خدا ازشون نگذره