2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم ب کی دردمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 40 پست
پاشوبرویه دوری بزن ی بادی به کلت بخوره یایکاری بکن که شادبشی

بخدا هر جا ک برم تا برگردم دوباره مث روز اولم . وقتی هیچ دل خوشی نباشه تو بگو برم دور دنیا رو هم بگردم باز بگردم روز از نو روززی از نو

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

دلت خوشه دو هفتس روانیم کردن

تماساشون رو جواب نده

باورت میشه سر کنکور بچه من حتی جاری خواهرشوهرم هم بهم‌پیام داد درباره نتیجه کنکور بپرسه

من حتی درست و حسابی هم نمی شناختمش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه کار نمیکنی میگم حوصله خودمو ندارم توروخدا تو دیگه نیا رو مخم دوباره میام تو گوشی چیزیم توش نییی ...

نمیدونم‌چرا انقد مثه منی 🥺.. ولی من میرم تو گوشی برای اینکه سرم گرم شه دو سه تا رمان الکی و ابکی میخونم و بازی نصب میکنم خرس گنده دارم دیونه میشم کاش یکی درکم کنه دیگه خسته شدم بدبختی من این حرفارم نمیتونم به مامانم بگم اگرنه بلوایی به پا میکنه

چشم ها دریچه ی روحن!...

هنوز نتایج نیومده فامیل فضولی میگنن

نمیدونم من ب اونا چ اصن زندگی خودمه میخام دودستی نابودش کنم

کل سال نبودن بگن چیکار میکنی موقع نتایج میان

من درکل دلخوشی قبلا هم نداشتم خنثی بودم اینا هم دو هفتس اضافه شدن دلم میخاد برم بمیرم از دستشون

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بخدا هر جا ک برم تا برگردم دوباره مث روز اولم . وقتی هیچ دل خوشی نباشه تو بگو برم دور دنیا رو هم بگر ...

افریییننننن باز هر وقت پیش خونوادم و اهنگ و رقص و خندوندن باشه پایم بعدش میرم تو فاز افسردکی

چشم ها دریچه ی روحن!...

تموم میشه به این فکر کن 

اخه کی از موقعی ک فهمیدم این زندگی چیه دارم با درداش دست و پنجه نرم میکنم. کاش برگردم ب بچگیم درسته فضول بودم همه بهم میپریدن یواشکی گریه میکردم ولی فوقش غصش ۱ساعت بود😭😭😭😭

تماساشون رو جواب نده باورت میشه سر کنکور بچه من حتی جاری خواهرشوهرم هم بهم‌پیام داد درباره نتیجه کن ...

آخه مامانمو ناراحت میکنن خودم بدرک . از بس شیرم کردن گفتن تو خوبی تو فلانی تو بهمانی  تو غرور موندم قشنگهم برا کنکور نخوندم دوباره سر کنکور استرس گرفتم 

اصن از این زندگی یکنواخت خسته شدم

نمیدونم‌چرا انقد مثه منی 🥺.. ولی من میرم تو گوشی برای اینکه سرم گرم شه دو سه تا رمان الکی و ابکی می ...

دقیقا رومم نمیشه با یکی درد و دل کنم فک میکنم بعدش قراره بکوبونه تو سرم. اصن زندگی خیلی سخته تو ایران دخترا خیلی محدودن . آدماش محدودمون میکنن

اره من که اون زمانم خوب نبودم همش مشکل

الان بهتری؟ اخه تا الان ک ۱۹سالمه ن کار خاصی دارم ن خوشحالی خاصی همش میخندم با بقیه ولی دلم خونه بخدا