دلم میخاد بلند شم برم از خونه دیگه برنگردم فقط برم . دارم دیوونه میشم . همش آهنگ های غمونه انگا افسردگی گرفتم. دست ب سیاه سفیدم نمیزنم اصن حوصلشو ندارم . فردا هم نتایج کنکور میاد دلم میخاد بمیرم راحت شم. یعنی کسی نیس بفکر این مردم باشه یعنی دیگه ب انتها رسیدم تو اوج جوونی هیچ مشکلیم ندارم فقط دیگه نمیکشم از آدمااااااااااا . اوووف کاش ایقد رو مخ بقیه نباشیم
|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگه کار نمیکنی میگم حوصله خودمو ندارم توروخدا تو دیگه نیا رو مخم دوباره میام تو گوشی چیزیم توش نییی ...
نمیدونمچرا انقد مثه منی 🥺.. ولی من میرم تو گوشی برای اینکه سرم گرم شه دو سه تا رمان الکی و ابکی میخونم و بازی نصب میکنم خرس گنده دارم دیونه میشم کاش یکی درکم کنه دیگه خسته شدم بدبختی من این حرفارم نمیتونم به مامانم بگم اگرنه بلوایی به پا میکنه
اخه کی از موقعی ک فهمیدم این زندگی چیه دارم با درداش دست و پنجه نرم میکنم. کاش برگردم ب بچگیم درسته فضول بودم همه بهم میپریدن یواشکی گریه میکردم ولی فوقش غصش ۱ساعت بود😭😭😭😭
|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|