2777
2789
عنوان

قوز قرنیه🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عینک ک بیشتر تار میکنه دید رو خب ایشون تا دوسال دیگ پیشرفت چشمشون خدش متوقف میشه من19سالمه

من خودم از ۱۱ سالگی عینک میزنم

الان ۳۲ سالمه

بار اول ۲۵ صدم بود الان نزدیک ۶  دهم هستم

بی خیال بابا حوصله داری

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
سلام عزیزم چندسالته؟  کی عمل کردی؟  تاثیری داشت یا ن؟؟

اره تاثیر داشت متوقف شد

چون آستیگمات داشتم به خاطر عمل آستیگمات چشمام هم کم شد درواقع دیدم بهتر شد الان هم عینک دارم ولی از شماره دو شد یک

سلام عزیزم چندسالته؟  کی عمل کردی؟  تاثیری داشت یا ن؟؟

شما اگه عمل نکنی به مرور قرنیه چشمت شل تر میشه و قله ای تر میشه چون تا بیست و پنج سال جا داره قوز قرنیه

بعد دیدت کم میشه سریع تر به خودت برس

اره تاثیر داشت متوقف شد چون آستیگمات داشتم به خاطر عمل آستیگمات چشمام هم کم شد درواقع دیدم بهتر شد ...

ولی ب من گفتن چشمات دیدش تغییری نمیکنه و نمرش همون میمونه چشم شما چطور نمرش تغییر کرد

ولی ب من گفتن چشمات دیدش تغییری نمیکنه و نمرش همون میمونه چشم شما چطور نمرش تغییر کرد

اون نوری که میزنه موقع عمل به چشم همون نور قرنیه رو تنگ تر میکنه و آستیگمات چشم کمتر میشه من به خاطر آستیگمات که کمتر شد دیدم بهتر شد وگرنه قوز قرنیم مونده فقط متوقف شد 

شما اگه عمل نکنی به مرور قرنیه چشمت شل تر میشه و قله ای تر میشه چون تا بیست و پنج سال جا داره قوز قر ...

اره میخام زودتر عمل کنم خیلی میترسم 🥲

شما عملتون راحت بود درد نداشت؟ چند دقیقه طول کشید؟ 

اره میخام زودتر عمل کنم خیلی میترسم 🥲 شما عملتون راحت بود درد نداشت؟ چند دقیقه طول کشید؟ 

چشمات رو با یک دستگاه پلک باز کن باز نگه میدارن بعد مدام قطره بی حسی میریزن که نسوزه و خشک نشه بعد هم یکم روش تمیز میکنن و بعد نور میتابونن به چشمت