2777
2789
بیخیال بابا اون آمپول دردی نداره که خودتو میترسونی از آمپول معمولی دردش  کمتره مثل اینکه یه سوز ...

خیلی بده ادم بترسه

اخه بجز امپول اونم بده ک بیداری و دارن عملت میکنن

خیلی بده ادم بترسه اخه بجز امپول اونم بده ک بیداری و دارن عملت میکنن

اگه اینجوری پیش بری آره ولی باور کن اصلا ترسی نداره مگه اینکه خودت خودتو بترسونی حالت بد شه

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اینجوری پیش بری آره ولی باور کن اصلا ترسی نداره مگه اینکه خودت خودتو بترسونی حالت بد شه

مرسی عزیزم . با حرفات دلگرم شدم . خداخیرت بده

ولی دعا کن بیهوشم کنن 

مرسی عزیزم . با حرفات دلگرم شدم . خداخیرت بده ولی دعا کن بیهوشم کنن 

انشاله هرچی خیره ولی بیهوشی خوب نیست. به سلامتی میری بیحس میشی اصلا شما چیزی متوجه نمیشی یه ربع بعد نینی تو میبینی  همه چی یادت میره فقط خودت نترسون از اول تا آخر شم صلوات بفرست آروم شی

.

انشاله هرچی خیره ولی بیهوشی خوب نیست. به سلامتی میری بیحس میشی اصلا شما چیزی متوجه نمیشی یه ربع بعد ...

ایشالله به سلامتی بیهوش شم شده با چوب بزنن سرم ولی بیهوش شم 😅

ممنونم عزیزم اره قرانم میخونم مرسی

😅 اخه از الان باید بدونم دیگه بعدا نرم بگن باید از همون اول میگفتی عزیزم به سلامتی ایشالله نینی خ ...

نه تو ویزیت اخر که سونو وزن و می بری دکتر نشون بدی اونجا به دکترت بگو بیهوشی می خوام تازه تو خود اتاق عمل هم می تونی بگی 

وای خداروشکر . بیمارستانی ک عمل شدی خصوصی بود ؟

اره عزیزم خصوصی بود.شیرازم من.

من زایمان اولم بی حس شدم تحربه بدی بود خیلی میترسیدم فشارم اومد رو ۵ حین عمل بخاطر ترس.کمردرد هم برام موند .

ولی دوم بیهوش شدم ،برای من خیلی عالی بود.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
اره عزیزم خصوصی بود.شیرازم من. من زایمان اولم بی حس شدم تحربه بدی بود خیلی میترسیدم فشارم اومد رو ۵ ...

به دکترت گفتی دلت میخواد بیهوش شی ؟ چی گفتی ؟

چون من از همون کمردرد بعدش میترسم و واقعا اون استرس صدبرابر بیشتر برای خودم و جنین ضرر داره تا بیهوشی . قدیمم همه رو بیهوش میکردن هیچی نمیشد الان هی میگن ضرر داره

البته برام مهم نیست ضرر داشته باشه م دوس دارم بیهوش شم

به دکترت گفتی دلت میخواد بیهوش شی ؟ چی گفتی ؟ چون من از همون کمردرد بعدش میترسم و واقعا اون استرس ص ...

ب نظرم بی حسیه بیشتر ضرر داره،بیهوشی هم باید مایعات بخوری بعدش تا ماده بیهوشی از بدنت خارج بشه،ب ما که پرستارا همینو میگفتن وگرنه عوارض نداشت،فقط پرستاره میگفت ممکنه چن روز دیگه شانه تون درد بگیره که نترسین ماده بیهوشی باید خارج بشه.

داخل اتاق عمل پرستاره گفت بیهوشی میخوای یا بی حسی؟ گفتم من خیلی میترسم نمیدونم کدوم خوبه.دیگه ب دکتر که بیهوش یا بی حس میکنه گفت،دکتر هم گفت ک بیهوشش میکنم چون میترسه.گفتم میگن خوب نیس،دکتر گفت ب این حرفا توجه نکن،من پزشکم اونا ک نیستن.

ب نظرم بی حسیه بیشتر ضرر داره،بیهوشی هم باید مایعات بخوری بعدش تا ماده بیهوشی از بدنت خارج بشه،ب ما ...

خوب خداروشکر ممنونم ک جواب دادی

دعا کن برای منم همونطور پیش بره عزیزم و به سلامتی بغل بگیرم

خوب خداروشکر ممنونم ک جواب دادی دعا کن برای منم همونطور پیش بره عزیزم و به سلامتی بغل بگیرم

ان شاالله بسلامتی کوچولوت رو بغل میگیری،نگران نباش،توکل کن بخدا‌

زایمانت کی هست عزیزم؟

ان شاالله بسلامتی کوچولوت رو بغل میگیری،نگران نباش،توکل کن بخدا‌ زایمانت کی هست عزیزم؟

ایشالله عزیزم

حالا زوده تا زایمانم . وسطای زمستونه ‌ . من اومدم اینجا بپرسم ک دیر نشه . بعدا دکتر نگه دیر گفتی نمیشه و اینا

الان ۳ماهم . 

ایشالله عزیزم حالا زوده تا زایمانم . وسطای زمستونه ‌ . من اومدم اینجا بپرسم ک دیر نشه . بعدا دکتر ن ...

عزیزم ⁦❤️⁩بسلامتی ان االله.

اصلا نگران نباش.