2777
2789
ینی حتما باید ب اون مرحله برسه اخه ؟ من اصلا نمیتونم تصور کنم بیدارم دارن عملم میکنن . از خوده امپو ...

سزارین اختیاری داری دکترت بگو بیهوشت کنه من اشتباهم این بود از اول به دکترم نگفتم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی اصن نمیتونم فکرشم کنم ک بیدارم و دارن عمل میکنن . اصن از اون امپول میترسم جوریکه گریه م در م ...

خیلی موقع ها موقع بی حسی، یه قرص زیر زبون میزارن یا آمپول میزنن مادر حال گیجی و خواب آلودگی میگیره جیزی متوجه نمیشه 

اره ولی اصن نمیتونم فکرشم کنم ک بیدارم و دارن عمل میکنن . اصن از اون امپول میترسم جوریکه گریه م در م ...

طبق تجربه یه‌ چیزی بهت بگم .اگه اون لحظه درد زایمان داشته باشی اصلااا درد اون آمپول رو متوجه نمیشی

این همه می گن بیهوشی ضرر داره پس من چرا دوبار بیهوش شدم عوارضی برام نداشته البته دفعه اول نفس تنگی گ ...

دقیقا

مادر منو بیهوش کردن . چیشد مگه ؟

بنظرم همه اینا بخاطر اینه ک داروی بیهوشی کمه تو کشور

بازم میگم بنظرم اون استرسی ک دارن امپول وارد کمر میکنن خیلی بدتر ضرر میذاره رو جنین تا بیهوشی

خوب اگه درد زایمان نداشتم چی  😢

والا برای من که دو هفته قبل از تاریخ زایمان کیسه آبم پاره شد دردم شروع شد فقط میگفتم تو رو خدا زودتر سوزنو بزنید تا دردم کمتر شه.خییییلی درد زایمان وحشناکه

والا برای من که دو هفته قبل از تاریخ زایمان کیسه آبم داره شد دردم شروع شد فقط میگفتم تو رو خدا زودتر ...

یا علییی

عزیزم خداحفظش کنه برات 

منم دعا کن همه چی خوب پیش بره و بیهوشم کنن

وای اصن دوس ندارم حین عمل بیدار باشم

در ضمن حتی اگه بخوان بیهوش کنند اول رضایت شوهر رو میگیرن اگه شوهرت قبول نکنه چی؟چون از عوارضش هم میگن.یه بار یادمه بیمارستان بودم یه نفرو بیهوش کرده بودن ،به هوش نمیومد دکتره خیلی ترسیده بود

یا علییی عزیزم خداحفظش کنه برات  منم دعا کن همه چی خوب پیش بره و بیهوشم کنن وای اصن دوس ندار ...

ولی چیزی نمی‌فهمی فقط موقعی که شکمت خالی میشه رو حس می‌کنی اما درد رو نه

زایمان قبلی اصلا بهش فکر نمی‌کردم اما الان همش میاد تو ذهنم که باید عمل کنم دلم هری می‌ریزه 

همون دیگه

ایشالله ک همه چی خوب پیش بره

حالا من میترسم از الان با دکترم حرف بزنم بگه حالا زوده باید ماهای اخر حرف عملو بزنی

دلم میخواد خیالم راحت باشه

سزارین اختیاری داری دکترت بگو بیهوشت کنه من اشتباهم این بود از اول به دکترم نگفتم 

وای دستت درد نکنه . دعا کن برام بیهوش شم

ماه بعد وقت دکتر دارم حتما بهش میگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز