2789
عنوان

واریس

| مشاهده متن کامل بحث + 19379 بازدید | 123 پست
آره منم همینو خوندم از کار ی دکتر ب استارتر معرفی کردم میگه ن موضعی درمان میکنه 

اره چون من خودم سه ماه پیش رفتم به خاطرش دکتر

مویرگیه

انقد سرکار نشسته ام که با دارو برطرف نشد. البته جوراب واریسم خیلی اذیت میکرد نپوشیدم

حالا این ماه میرم لیزر میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روش درمانش اینه که خیلی خودشو میگیره میری اونجا فقط ازت پول میگیره هرجلسه اسکلروتراپی دوو نیمه ، فک ...

جدی میگی؟خدا خیرت بده ک بهم گفتی خاستم برم پیشش،پ چیکار کنیم؟تو شمس آبادی ی جا دیگه م با تابلو قرمز یا آبی زده مرکز واریس اون چیه نرفتی؟

ازمن مویرگیه هنه جا هم داره میزنه بیرون دیگه بریدم 

میدونم منم مثل توام خیلی بده  

من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشدی بیا که لیزر کنم و بیمه هم قبول میکنه

آزادش فک کنم جلسه ای دو تومن باشه ولی با بیمه احتمالا 600-700 هست و به من گفت دو سه جلسه واست کافیه

میدونم منم مثل توام خیلی بده     من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشد ...

پس همه جا قیمتش همینه 

استارتر همه دکترا واریس انگار روش درمان و هزینه هاشون همین قده 

میدونم منم مثل توام خیلی بده     من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشد ...

شما از کجایی و این مرکزی کررفتی کجاست؟لعنت به اصفهان و این دکترای تصفهانی ک فقط پول میگیرن

پس همه جا قیمتش همینه  استارتر همه دکترا واریس انگار روش درمان و هزینه هاشون همین قده

دکتر هادی زاده با بیمه نیس والا ، قیمت اسکلروتراپیش هرجلسه دوو پونصده تو برو ببین برات چقد میگه