2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563133 بازدید | 156310 پست
خانوم شما که کار اداری دوست دارین، کار واقعا اداری دوست داشته باشین برین دفترتون رو راه بندازین با ت ...

😂😂😂😂😂😂اگه برا طاها بخونم پیامت رو دیگه ولم نمیکنه 

آخ از دست طاها آااااخ خیییلی قلدره خیییلی زور میگه به داداشش از نوزادی بخدا زور گو بود همه شیر های مادر میخورد برا داداشش هیچی نمی موند شیر خشک میدادم بهش😂😂

تاحالا هم همینه

وای اسم دفتر میاد بیقرار میشم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چم شده نمیرم 

واقعا نمیدونم چجوری باید برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارین جان مگه اهواز نبودی؟؟من میام اهواز سرگیجه میگیرم از شلوغی ولی شهرمونم با اینکه کوچیکه اینقد پر ...

اهوازی هستم ولی چندسالیه اومدم اطراف اهواز  و انشالله باز برمیگردم فعلا دارم مقدماتش رو آماده میکنم 😇

اااررره آبادان خیییلی پر از شوره انرژیه 

منم دوسش دارم بازارش هم خیلی باحاله 

آبادان کوچیک نیس به نسبت .باز خوبه 

اهواز ولی عشقه شهر عشق 

اهوازی هستم ولی چندسالیه اومدم اطراف اهواز و انشالله باز برمیگردم فعلا دارم مقدماتش رو آماده میکنم ...

اره اهواز و ابادان هر کدوم یجوری خوبه

ولی اهواز بخاطر بزرگی و مرکز بودنش ترافیکش بیشتر و شلوغه

ولی مراکز تفریحی و درمانیشم روبه پیشرفته

سشوار بکش رو به بیرون مدل باز راحت و خوشگل من تاحالا فقط یکبار شینیون کردم که مثل چی پشیمون شدم باز ...

راستش من سشوار بلد نیستم همیشه همسر می‌کشه 🤷🏻‍♀️😁

الآن ازش وقت گرفتم واسه جمعه 😁

موهام لخت اما کراتین کنم خیلی قشنگ میشه 🥲 رو هوا واینمیسته دیگه 😄

با سوپ که اصلااا حتی اگه با نون بخورم ولی آش رشته که خیلی سیرکننده س من عاشقشم خیییلی زیاااد وااای ه ...

من همسرم مریض میشه میگم سوپ بزارم میگه توروخدا انگار هیچی نخوردیم 😀

من با اشم سیر نمیشم پر گ و ز میشم 😶😶😶😄😄

نوش جونت 🥰

راستش من سشوار بلد نیستم همیشه همسر می‌کشه 🤷🏻‍♀️😁الآن ازش وقت گرفتم واسه جمعه 😁موهام لخت اما کرا ...

منم بلد نیستم همیشه خواهر زادم برام انجام میده قربونش برم 

خو خوله دیکه دیدی تو ماهواره آرایشگرها همه مرد هستن تو هم همونجوری 😅

من همسرم مریض میشه میگم سوپ بزارم میگه توروخدا انگار هیچی نخوردیم 😀من با اشم سیر نمیشم پر گ و ز میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من با اش کاملا سیر میشم الان حبوبات درآوردم بخیسونم برا فردا 😋😋😋

اش پر از رشته 

میگم عاطفه ژل شستشو دوبار در هفته؟؟؟یعنی بقیه روزها با چیز دیگه ای میشوری؟یا نمیشوری؟؟

من ی پیجی دارم 

زیباشو

خانم خیلی بلده

همه چی رو توضیح میده...

اون گفت هفته ای دوبار بشورید پوست صورت نازک نشه... آخه این ژل شستشوی حالت براش  داره قشنگ کثافت صورت می‌کشه بیرون..

واسه آرایش خیلی خوبه یا بیرون زیاد باشی صورتت حال میاد...

من واسع بقی روزا فکری نکردم 😐😄

فقط حمام میرم صورتمو با روشور یا همون سفیدآب پودر میکنم با ناخنم میزنم صورتم خیلی حال میاد 🤩

سلام بر رفیق قدیمی خودم،😘😘مبارک باشه بارداریت،😍😍منم مشغولم و بیکار

قربونت برم عشقم ان شاءالله قسمت خودت 😁😎

بچه ها چطورن خوبن؟ 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣من با اش کاملا سیر میشم الان حبوبات درآوردم بخیسونم برا فردا 😋😋😋اش پر از رشته

مم حبوبات یک روز میزارم بیرون گو زا بره 😄 بعد میپزم میزارم فریزر

این‌جوری همیشه حبوبات امادس راحتم.. مثل نخود لپه لوبیا

تازه جا حبوبات هم کم نمیارم 😄

سلام دختر چقدر تو فکرت بودم برگشتی؟

سلام عشق من 😍😍

خدا میدونه چقدر دلتنگتون بودم🥺🥺

ولی حالم افتضااااح بود😥

عشقم من نمیدونم برادرت چی شده نتونستم صفحات قبل و بخونم ولی امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن 🙏

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
منم تو این اوضاع که خیییلی خیته  دعوت شدیم خونه پسرخاله م خانمش تو خونه مغازه زده هرلباسی بخا ...

مقاومتت قابل تقدیر بود 😄😄 اگه مقاومت نمی‌کردی ۱۵م رو شاخش بود 😄

ایی زن زرنگ قشنگ میکنه پاچه آدم انقدرم می‌کشه روش مهم نیس کی پولو بدی

اختلاس#  

نه_به_گرانی#  

😄

مبارکتون باشه 🥰😘