2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562582 بازدید | 156251 پست
الان تو از ای_داد_بیداد# فهمیدی من خوش تیپم؟؟😁😁😁😁  عامو ولم کن😁😁♥️  شوخی ...

تا ابد حق ،بنظرم ای داد بیداد تریپ عارفانه وشکوه از زمانه وقهر با دنیا و مخصوصا تیپ ولباس   به استثنای غذا و ظروف شیک البته و طلای سنگین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علیک سلام قشنگ خانم، ماهم خوشبختریم که دوستی مثل شما داریم قربونت، خواهش میکنم عزیزم محتاج دعاییم ، ...

عزیزممم چقدر مهربونی تو 😍😍😍😍

خدا پدرتو حفظ کنه که همچنین دختری داره 😘

یک نخلش هزار نخل بشه ان شاءالله ❤️🤗

خیلییی خوبی 😘 

@سلفچگان‍ 

سلام عزیزم داخل تاپیک دورهمی اد کردم شما رو که سوالاتتون رو جواب بدم که پست های اون تاپیک زیاد نشه .

من وقتی از بانک بیرون اومدم یک خونه شریکی با برادرم داشتم و یک ماشین پراید هم داشتم که صفر خریده بودم .

۳ تا بچه رو هم اینکه خودمون میخواستیم ، من همیشه عاشق یچه بودم و برنامه برای داشتن ۳ فرزند داشتیم .

ولی خوب با فاصله سنی به این کمی رو اکثر دوستان دیگه قصه من رو میدونن .

ما ۶ سال بچه دار نشدیم یعنی میخواستیم ولی نمیشد و به خاطر اینکه سنمون داشت بالا میرفت آی وی اف انجام دادیم و من اولین بچه ام یعنی دخترم رو با آی وی اف باردار شدم ولی به لطف خدا و در کمال ناباوری با فاصله خیلی کم دومی رو طبیعی باردار شدم و خداوند لطفش رو شامل حالمون کرد و یک پسر قشنگ بهمون هدیه داد و سومی رو هم که جلوگیری طبیعی داشتیم چون برنامه مون برای سومین بچه چند سال بعد بود ولی خدا خواسته پسر سومم رو هم که شیرین زبون مامانش هست رو باردار شدم و الان خدا رو شکر ۳ تا دسته گل دارم و همیشه برای همه منتظرهای فرزند دعاگو هستم . 🌹🌹🌹🌹

مقطع ابتدایی هم درس میدم ، پایه ششم .

خوشحالم که از پست های من خوشتون میاد و به من لطف دارید دوست عزیز . 😍😍😍😍

@سلفچگان    

عزیزم این حرفها چیه نظر شما برای من خیلی محترم هست مادرخانومی جان . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

شاید هم یک جورایی حرف شما درست باشه ولی عزیزم من از همون اول که وارد بانک شدم با اینکه از قبل اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشم و فکر میکردم میتونم خودم رو تغییر بدم اینکه هر روز صبح زود باید به مدت حداقل ۲۰ سال و حداکثر ۳۰ سال بیدار بشم و یک کار تکراری رو انجام بدم خیلی اذیتم کرد طوری که بعد از ۸ ماه کار کردن هم رفتم استعفا دادم ولی خوب یک سری از همون مدیرانی که داخل کارگزینی بودن منصرفم کردن ولی دیگه بعد از ۵ سال واقعا خسته شده بودم .

الان هم باور میکنی به عشق هفته های بعد از ظهری و ۴ ماه تعطیلی تابستون اون هفته های صبحی رو تحمل میکنم . 😀😀😀😀

حالا الان با وجود ۳ بچه نمیتونم صبح ها هم خیلی بخوابم ولی همون یک الی ۲ ساعت بیشتر هم برای من خیلی شیرین و دلچسب هست . 😂😂😂😂🤔🤔🤔🤔

اینجا جواب دادم صفحات اون تاپیک الکی نره جلو . 

@مادرخانومی30  

ما ترکیب سیب زمینی+ پیاز رنده شده+ گوشت رو‌‌ میگیم کتلت ترکیب پیاز و گوشت رو هم میگیم کباب ماهی تاب ...

ماهم همینطور 

گاهی تو کتلت هویج رنده شده هم میریزم خییییلی خوب میشه البته ما به کتلت میگم کباب شامی😅

سلام خانوما 🌹

پسرم سه سالشه چند روزه که بعضی وقتا دستش رو میکنه تو گوشش و میگه گوشم درد میکنه،

حالا باید پیش متخصص گوش و حلق و بینی ببرمش یا شنوایی سنجی؟؟؟

برای مراقبت سه سالگی هم که بردمش بهداشت ، گفتن ببر شنوایی سنجی، ولی هنوز نبردمش،،، چیکار کنم حالا ؟؟ 

ممنون میشم کمکم کنید 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

معصومه جان سلام 

یادت میاد گفتم پیام هات روی من اثر میداره و گذشت داشتم و حال روحیم خوب شد، 

امشب با اون همه گذشت و کمک ، رفتاری دیدم که بی نهایت ناراحتم 

و خیییییییلی پشیمان از اینکه چرا گذشت کردم وقتی ذات آدمی تغییر نمیکنه.

این جور مواقع چکار میکنی که حال دلت خوب بشه 

از سر شب ناراحتم ، و بیشتر ناراحتی از خودم هست که حس میکنم عزت نفس نداشتم و اگر فلان کار رو نمیکردم این اتفاق نمیفتاد 

@masoomejoon  ‍ 

سلام خانوما 🌹 پسرم سه سالشه چند روزه که بعضی وقتا دستش رو میکنه تو گوشش و میگه گوشم درد میکنه، حا ...

سلام عزیزم 

اینکه بچه گوشش درد میکنه که بابد متخصص گوش و حلق و بینی ببری 

شنوایی سنجی که فقط تست میگیرن از شنوایی بچه 

درمانی نیس اگه عفونتی چیزی باشه خدایی ناکرده 

شاید هم نیاز به شستشو داشته باشه که دکتر انجام بده و همبن کثیف بودن گوش روی شنوایی اثر گذاشته باشه 

به نظر من اول ببرید متخصص بعد هم شنوایی سنجی 

سلام عزیزم  اینکه بچه گوشش درد میکنه که بابد متخصص گوش و حلق و بینی ببری  شنوایی سنجی که ...

ممنون عزیزم 💐

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹