2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2925006 بازدید | 179935 پست
رنگ بگو  مزون بگو  بابا من از الان شروع کنم بازم معلوم نیست اون روز با مانتو برم یا ن ...

آقاااا یکمممممم وا بده 

شلش کن ببینیم چیکاره حسنی 

من نه میدونم چه سبکی میپوشی چه مدلی میپسندی 

یه ذره راهنمایی به چیکه تقلب برسون تا سر رشته دستم بیاد ببینم تو کدوم زمینه میشه مانوررر داد؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
راستی دیدم دنبال لباس و جواهر و از این قرتی مرتی بازی‌هایی خانوم  چی شده؟عروسی دعوتی ؟عروسی کی ...

الان تو از ای_داد_بیداد# فهمیدی من خوش تیپم؟؟😁😁😁😁 

عامو ولم کن😁😁♥️ 

شوخی#  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقاااا یکمممممم وا بده  شلش کن ببینیم چیکاره حسنی  من نه میدونم چه سبکی میپوشی چه مدلی م ...

من دختر حسنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😁 سوال حقوقی، کاسبی، کارمندی پاسخ داده نمیشود.

سلام بر رد عزیزززز قربون تو عششششقم الحمدالله شکررررر  مشغول بدو بدو های آخر سال و … فدات ع ...

فک کنم با شتاب و سرعت بالا همینجوری صعود کنه اون بالابالاها 

البته ماشالا شماها که مدیر و مدبر هستین توی اون قیمت ها هم ایشالا میخرین بازم 

آره دستاوردها و اهدافش رو خوندم 

ایول به پشتکار این دختر 

باید تمام قد ایستاد و براش ساعت ها دست زد 

خداییش با این گرونی و تورم چنین مدیریتی دستمریزاد داره 

ما که به زور به آخر برج میرسونیم اونم با دوتا حقوق 

معصوم جون ولی امسال اینهمه  طلا گرفته و یه پژو و اونهمه دستاورد دیگه 

سال دیگه ام ۴۰۰ گرم میخواد بگیره و مطمئن هستم حتما میگیره میبینی حالا 

من همه جا از مدیریت ایشون واسه همه تعریف میکنم 

کاش یه کم از مدیریت اونو منم داشتم 

و البته تشکر فراوان از شما رویا جون که این گروه عالی رو تشکیل دادی یه تاپیک با اینهمه بازدید و لایک و ....

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
آقاااا یکمممممم وا بده  شلش کن ببینیم چیکاره حسنی  من نه میدونم چه سبکی میپوشی چه مدلی م ...

بخدا رویا من تو ۱۱ سال گذشته هیچ مجلسی از قوم همسر نرفتم😁 

کلا هم زیاد نمیرم 

خودم خودمو نمیشناسم، الان به تو چیو بگم خب😁 

تو فکر کن یکی بغل دستت واستاده، خودش نمیتونه، اینو خوشگلش کن بفرست مجلس 

الان تو از ای_داد_بیداد# فهمیدی من خوش تیپم؟؟😁😁😁😁  عامو ولم کن😁😁♥️  شوخی ...

نه از جیران بانو بودن اسمت 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

حالا جدای شوخی، من همیشه کلاسیک میپوشم 

کت شلوار هم زیاد میپوشم 

کلا با دامن میونه ندارم 

اما دیگه هیچی نمیدونم😩😁

بسم الله الرحمن الرحیم  ناقابل ۱۷۱ سانت  سبک هم کلاسیک پوش  ولیمه مادر همسر تو تال ...

خوب بگوووو پس عروس حاجی تشریف دارین 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خوب بگوووو پس عروس حاجی تشریف دارین 

والا عروس حاجخانوم 

حاجی عمرشونو دادن به شما 

جدی رویا حالا نمیخام  الان مزاحمت باشم، اما جدا نیازمند یاری سبزت هستم♥️ 

نازی زحمت کشید خیلی کمکم کرد 

گفت کت و شلوار بپوش 

حالا از پیامش اسکرین گرفتم 

شما هم ، هم نظرت رو بگو 

هم اگر مزون خاصی میشناسی معرفی کن 

هم مثل نازی خط و ایده بده 

مامان علیرضا گفت دستبند درشت بخر 

بخدا رفتم کلی سرچ کردم دستبند درشت چیه 

بچه ها گفتن مروارید ننداز، سن بالاست 

حالا اینا نتیجه مذاکراتمونه 

مانان علیرضا هم میگفت عبا

والا عروس حاجخانوم  حاجی عمرشونو دادن به شما  جدی رویا حالا نمیخام  الان مزاحمت باش ...

خدا بیامرزه حج آقاااااا روووو 

(نمیدونم فکر میکنم به لهجه اصفهانی بخونی شیرین تره 😉☺️)شما که خودت یه پا استادی خانمممم ولی حتمااا به روی چشممم  

شرمنده  میرم و میام. 

جناب همسررر تشریف آوردن و چای براشون آماده کردم رسیدگیااا انجام بشه میرسم خدمتت قشنگگگم حتمااا 

برم برگردددم 

خدا بیامرزه حج آقاااااا روووو  (نمیدونم فکر میکنم به لهجه اصفهانی بخونی شیرین تره 😉☺️)شما که ...

خدا قوت♥️ 

خدا رو شکر انقدر وقت هست که سر صبر این دوستت رو راهنمایی کنی🥰 

فدات شم مهربون

خدا بیامرزه حج آقاااااا روووو  (نمیدونم فکر میکنم به لهجه اصفهانی بخونی شیرین تره 😉☺️)شما که ...

نازی میگفت آرایشگاه هم برو 

میکاپ 

خدایی؟؟ 

خب یه آرایشگاه خوبم بگو 

من تو زندگیم سه، چهار بار آرایشگاه برای میکاپ رفتم😁😁😁 

دفعه قبل، عروسیم بود😩😩😁😁😐😁😁 یازده سال قبل😁😁😁

یه خانوم ارمنی بود هر از گاهی میومد خونه‌مون برای میکاپ مادرم، که اونم از ایران رفت ، کارش خیلی قشنگ بود 

من کاری به لیستت و قولهات ندارم خانوم  من شدیدا اهواز لازمم  بدجور هوای اهواز زده به سرم ...

پیشاپیش سلام عرض میکنم و خوشآمد میگم رد جان بلکه شما دست جیرانو بگیری بیاری،من لب شط کارون منتظرتونم بریم شنا وماهیگیری    از خوش اقبالیم دوعدد کولباش کن درجه یک دارن میان وای چه حس وحال شیرینی داره  

والا عروس حاجخانوم  حاجی عمرشونو دادن به شما  جدی رویا حالا نمیخام  الان مزاحمت باش ...

یه دست کت و شلوار کارشده جواهر دوز ساناز آرمانی و دیگر هیچ ،موهای مش شده سبک کلاسیک ، رژ قرمز یا رنگ گوشتی،چشمان کمی دارم ومژه بلند،ودیگرهیچ،بذار حاجخانوم ذوق کنه   

ولی خودم اون انتخاب توی جمع مردونه و مشغول خوردن وحرفیدن بابروبچ رو بیشتر میپسندم