2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2820584 بازدید | 171631 پست

دوستان گلم نیاز به همفکری فوری شما دارم

عزیزی الان چهار سال همسرش را از دست داده حالا بماند چقدر اذیت شد با دوتا بچه کوچیک از لحاظ مالی هم متوسط بودن ولی چون پدر شوهر و مادر شوهرش زنده هستند و پدر شوهر قیم مالی می شد خیلی اذیت کردن ایشون را

همسرش با دوتا برادراش و پدرش با هم کار می کردند هیچی از دار دنیا به نام کسی نبود همه را به نام همسر این بنده خدا می زدن چون فرزند ارشد بود پدرش برداشت همه را تقسیم کرد چون باهم شریک بودن و زنش هیجی را خبر نداشت

فقط مونده مهریش راذبگیره باز دو دل چون همه جوره تحت فشاره از طرف پدر و مادر همسرش

می گه می خوام با زبون مهریه بگیرم نرم اجرا بذارم ولی واقعا مونده چکار کنه

خدا جونم نظر تو بر نگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده وسواس هرچند من الانم وسواس تقارن اگ اشتباه نکنم دارم باید همه چیز جفت باشه میرم سر حوصله کف ...

منم وسواس تقارن دارم ولی خیلی بهترشدم وتو تغییرم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
افتاد،،،اره بابا مشکی رنگ عشقه🤪🤪🤪تو چیکار میکنی با نی نی؟؟ممه میخوره؟؟ممه ها دو شیفت کار میکننا

عجب، صلاح نبوده حتما یا کثافت اونجات تنظیمات کارخونش چجوریه که نمیگیره، چسبش رازی نیست حتما.

آره دوشیفت مثل گاو هلندی تولید شیر ارگانیک دارم، نه بابا یه آب باریکه هست شره میریزه به اسم شیر انداختمش شیرخشک کمکی. جون ندارم خواهر

توکجاهات کارمیکنه؟

عجب، صلاح نبوده حتما یا کثافت اونجات تنظیمات کارخونش چجوریه که نمیگیره، چسبش رازی نیست حتما. آره دوش ...

من تا درمان نشم بچه نمیمونه وضاعم خرابه🤣

شیوا اب باریکم قطع کن کامل تحویل همسرت بده فشار هزینه شیرخشک و رو اون خالی کنه

من که خودت میدونی سرتا پا در خدمت و در حال کاره

دوستان گلم نیاز به همفکری فوری شما دارم عزیزی الان چهار سال همسرش را از دست داده حالا بماند چقدر اذی ...

چون همه چی به اسم همسر این خانم بوده،اگر بعد فوت شوهرش تقسیم کرده باشن میتونه وکیل بگیره و ثابت کنه و به راحتی مهریه خودش ،وسهم بچههاشو بگیره

از همسرم پرسیدم گفت حتما زنش خیلی خوبه 😄

گفتم یعنی من خوب نیستم ک حرف منو گوش نمیدی

گفت من کی حرف تو گوش ندادم🫥🫥🫥

بعد گفت ن اونا زن زلیلن🫥

نمیتونست چطوری حرف اول رو چطوری جمع کنه😁😁😁

گفتم بیخیال کوره

از همسرم پرسیدم گفت حتما زنش خیلی خوبه 😄گفتم یعنی من خوب نیستم ک حرف منو گوش نمیدی گفت من کی حرف تو ...

🤣🤣🤣🤣برا من گفت اونا شوهراشون چیز کشن😱

گفتم اونوقت زنی که چشم بگه چی؟؟؟؟؟گفت اون اصلا وجود نداره 😐

تف بهش این همه من چشم میگم