2777
2789
عنوان

پاگشاجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست
مگه اونموقع رسم پاگشانبود؟؟من عیدایشونودعوت کردم وکادوشودادم وگفتم مااولین بارعروس مهمونمون باشه بهش ...

برا منم کسی موقع عروسی منو پاگشا نکرد 

بعد از تقریبا 1 ماه که رفتیم خونمون به اصرار همسرم همه خواهر برادراشو ناهار دعوت کردم 

ولی فقط خواهر بزرگشون یه جعبه شکلات آورد همین 

دیگه کسی چیزی نداد هیچی هم نگفتن 

تا الانم که 7 8 ماه میگذره هیچکدومشون دعوتمون نکردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیشه که برم خونشون بخورم اونام توقع دارن دیگه فردا داماداشون میگن اومدخوردودعوت نکرد

خب بعدا به بهونه دورهمی دعوتشون کن 

اگرم دوست نداری کلا دعوتشون کنی 

رفت و آمد زیاد داشته باشی 

وقتی دعوتت کردن نرو بهونه بیار یا 

از قبل با شوهرت برنامه بریز بیرون باشین البته اگه اخلاق شوهرتو میدونی چون بعضیا باز وسط همین برنامه ریختن هم میگن ما که بیرونیم جمع کنیم بریم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مقصر اینکه اونا تورو پاگشا نکردن جاریت نیست پسسسسس فقط و فقط جاری و برادر شوهرتو دعوت کن ...

جاری مقصرنیس منم قبلا دعوتش کردم اماشوهرش اونموقع همه کاره وتصمیم بگیرخونه مادربود