کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
شیائومی POCO X3 Pro از تراشه کوالکام اسنپدراگون 860 استفاده میکنه که برای پردازنده مرکزی از یک هسته Kryo 485 Gold با فرکانس 2.96 گیگاهرتز و سه هسته Kryo 485 Gold با فرکانس کمتر یعنی 2.42 گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 485 Silver با فرکانس 1.78 بهره میگیره. پردازنده گرافیکی Adreno 640 هم کنار این CPU قرار گرفته.