2777
2789

سلام .من حدود ۹ روزه بینیم جراحی کردم انحراف و مشکل تنفسی داشتم و بینی خودمم گوشتی و پهن بود ولی نه زیاد به دکتر گفتم بینی طبیعی میخام و دکتر گفت بینی تو ظریف نمیشه و من از حرفش خوشحال شدم چون بینی ظریف به صورتم نمیاد .ولی دیروز که اسپلیت رو برداشت فشارم افتاد حالم خیلی بد شداز اون موقع فقط دارم گریه می کنم .بالای بینی رو یعنی استخوان بینی رو خیلی خیلی باریک کرده و پایین بینی انگار بینی خودمه و نیم رخ یه قوس زشت داره و بینیم دراز شده.خیلی حالم بده اصلا نباید اینقدر استخوان بالا رو باریک می‌کرد فاصله چشم هام خیلی زیاد شده .کناره های بینی خیلی خالی شده فقط یه استخوان خیلی باریک و بی ریخت بالای بینیم هست😭😭😭

ببین یکم تحمل کن چند ماه بگذره جا بیفته الان بغل های بینیت ورم داره هنوز جاشو پیدا نکرده خیلی زوده واسه تصمیم گیری

تا حد امکان هم تو آینه نگاه نکن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۷-۱۰۱۰۵۸_gallery_gem7.jpg

اره پایین بینیتون بزرگتر هست که اونم بخاطر ورمه و کوچیکتر میشه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!