2777
2789
عنوان

کیا تو سن بالا باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 58303 بازدید | 152 پست
من که خیلی باهوشم تک رقمی ارشد بودم  ۴۱ مامانم به دینا اومدم😝😀

😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله های من ۴۶ سالگی هم بچه اخرشون رو باردار شدن ،مادر بزرگم ک خاله کوچیکمو فکر کنم ۵۰ سالگی آورده ت ...

فقط بلدن انرژی منفی بدن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ات باهوشه من میترسم بچه ام چون سنم بالاس باهوش نباشه

اره بابا خیلی باهوشه؛خیلییی یه کارهایی میکنه آدم چهارچشمی میمونه؛خالمم ۳۷ سالگی زایمان کرد پسرش دکترای شریف رو داره.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
همسرتون دارو برای ضعیفیشون چی میخورن 

یه مدتی میخورد داروهای گرون ولی تاثی ی نداشت

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بااجازه استارتر عزیز♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

توروخدا کسی ترکی بلده اینو ترجمه کنه ولسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جمالین ایسته دیم گوره م دئدین کی اولماز اولماسین

نه اولار کی سنده دلبرا بو اولماز اولماز اولماسین

باهار فصل سن اوزون ، چمن چیچک بهانه دور

بوتون سئونلرین گؤزی اومیدی گول بهانه دور

ممنون؛منن تنبلی شدید داشتم اصلا نمیدونم از کجا اومد فقط خیلی بی عار بودم بهش فکر نمیکردم باراول حامل ...

حتنا تنبلی نداشتی زود بار دار شدی

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
عسکشو نمیزاری خدا کنه نی نی منم خوشگل بشه خیلی دعا میکنم من یه گلدختر تو راه دارم😍😍

دختر خواهرشوهرم عضوه منم تاپیک خانواده شوهری زیاد دارم؛فقط بدون یه تپل پرروهه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
یه مدتی میخورد داروهای گرون ولی تاثی ی نداشت

شوهر منم فکر میکنم ضعیفه هنوز آزمایش نرفته بنظرت دکتر بره برای دارو بدن تاثیرش بهتره یا طب اسلامی بره؟ کسی بوده با دارو دکتر همسرش ضعیف بوده خوب شده باشه؟

2790
2778
2791
2779
2792