2821
2789
عنوان

میگویند......اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 33 پست
در اینکه کوروش آدم بزرگی بوده اصلا شکی نیست و بسیار بسیار قابل احترامه. اما کاشکی یاد بگیریم به اسم کوروش و ایرانی بودن به حضرت علی و حضرت محمد توهین نکنیم حتی اگه اعتقادی بهشون نداریم
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ایرانی هستم و عاشق ایران و تاریخم،تاریخ میخونم و بهش افتخار میکنم مسلمونم و شیعه و عاشق دینم و بهش میبالم هیچ منافاتی هم باهم نداره،دین و ملیتم
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
بله پرواز جان یک عده به اسم ملیت و تاریخ و فرهنگ ایران به دین توهین میکنن و فکر میکنن مسلمان بودن و ایرانی بودن باهم ناسازگاره!
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
میخوام یه بار که حوصله داشته باشم سره فرصت یه تاپیک بزنم برای همین چیزا اخه برام سواله هم تو این زمینه‌ها هم جاهای دیگه مثلا یه عده اصلا به قران ودعا وتوسل اعتقاد ندارن،اعتقاد ندارن که انرژی مثبت میده که حالشون رو خوب میکنه ولی از اون طرف قرار میزارن ومیشین برای هم انرژی مثبت میفرستین مثلا یا خیلی چیزای دیگه
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
بچه ها بیاید از مقایسه دست برداریم یه عده یه متنایی تو فضای مجازی میزارن تو مقایسه زرتشت و کورووش و اینا با ائمه اینا فقط و فقط واسه دعوا و تفرقه افکنیه همه ی اینا انسانای بزرگی ان مقایسه اشون درست نیست و هدفداره
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت
آفرودیت جان من داشتم واستون مینوشتم که تعطیل شد. عزیزم جملات بالایی که گفتین فرع حساب میشه چون دلیل نداشت اشتباه بود و توهین حساب میشد به کسی که به اسلام اعتقاد داره.ببخشید نظرمو گفتم . ناراحت نشو عزیزم
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
فدات شم