2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر نیستم ولی اومدم

ببین دخترای الان دیگه نباید خانوادشون رو این چیزا حساس باشه الان کلی فرق کرده با قدیم..من خودم دیدم پسرای بیشعوری رو که دخترایی که پرمو باشه وسبیل و اینا میگرین تو خیابون مسخره میکنن..بعدشم بنظرم دختر باید مرتب باشه این رسم و رسومارو بذار کنار فامیلم چیزی گف بگو دختر خودمه دوس دارم مرتب راه بره حتی اسلامم با آراستگی موافقه

💙یک کشور آزاد خوب و پیشرفته کشوری که فقیری توش نباشه همه جوونا کار داشته باشن به همراه مردم روشن فکری که سرشون تو کار خودشون باشه آرزوی قلبی من💞 بیاین یاد بگیریم به علایق همدیگه توهین نکنیم بی حجاب یا باحجاب بودن کسیو مسخره نکنیم ..هرکیو تو قبر خودش میزارن🦋🦋🦋
براش بورش کن چون پوستش عادت میکنه خراب میشه یا ببرش لیزر چه اشکالی داره اصلاح وقتی صورتش پر موعه اعت ...

یعنی اصلاح کنه خراب میشه پوستش؟پس همون لیزر خوبه

خدایاشکرت❤️

چهارده خیلی کوچیکه 

وا کجا کوچیکه

دخترای سن اون بیا ببین چی کارا میکنن

بعدشم دختر باید مرتب و آراسته باشه جدا از رسومای مسخره قدیم

💙یک کشور آزاد خوب و پیشرفته کشوری که فقیری توش نباشه همه جوونا کار داشته باشن به همراه مردم روشن فکری که سرشون تو کار خودشون باشه آرزوی قلبی من💞 بیاین یاد بگیریم به علایق همدیگه توهین نکنیم بی حجاب یا باحجاب بودن کسیو مسخره نکنیم ..هرکیو تو قبر خودش میزارن🦋🦋🦋
صورتش رو نگاه کنی موهاش رو میتونی بشماری

زودتر اقدام میکردی .

ممکنه خانوادت حرف بزنن  هم به تو هم دخترت . 

یه خورده قاطع باش 

حالا شما بزرگی اما دخترت تو سن حساسی هست . به همشون بگو من تصمیمی که درسته رو‌میگیرم در مورد دخترم دوست ندارم چیزی بشنوم . 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
من مادر نیستم ولی اومدم ببین دخترای الان دیگه نباید خانوادشون رو این چیزا حساس باشه الان کلی فرق کر ...

ممنون از راهنماییت🌹 حرفت درسته🌹 واسش اصلاح میکنم

چون خودشم میگه مسخره  ام میکنن

خدایاشکرت❤️

سلام عزیزم 

من خودم خیلی پر مو بودم. تنها کسی بودم تو کلاس ک پشت لب داشتم. بعد چون خیلی سفید هستم تو چشم بود.اون موقع ها رسم نبود و این وسایل اصلاحی نبود. و گرنه خانواده مخالف نبودن. ولی باور کن تاثیر منفی که اون زمان این صورت پر مو داشت برام هنوز اثراتش رو میبینم. اعتماد به نفس نداشتم. دبیرامون مرد بودن خجالت میکشیدم. ب قول دوستمون تو خیابون بهم متلک میگفتن که تو پسری و .. خلاصه خیلی تحقیر مشدم.یه روز خودم یواشکی زدم با چقدر عذاب وجدان و ترس و اینکه همه چی خواهند گفت هیچی نشد ولی به ارامش رسیدم.

چون با زیلت زدم همیشه گیر بودم. ولی ۳ جلسه کافیه ببریش ایشون رو لیزر. عالیه هم دردش قابل تحمل تر بند هست. هم به لحاظ روانی بهتره برا دختر . چون بند و اینا بیشتر احساس بالغ شدن میکنه. حتما حتما اگر دست و پاهاشم این جوری هست پیشنهادلیزر میدم که انقدر مثل دختری های ما خجالت نکشه و شلوارک و تاپ پوشیدن براش تابو نشه.

سلام عزیزم  من خودم خیلی پر مو بودم. تنها کسی بودم تو کلاس ک پشت لب داشتم. بعد چون خیلی سفید ه ...

چقد قشنگ گفتی🤩🤩

ممنون از راهنماییت 

حتما تا مدرسه باز نشده میبرمش لیزر

خدایاشکرت❤️