2777
2789
عنوان

خار پاشنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10946 بازدید | 26 پست
واقعا ؟ من خودم كم كاري تيروييد دارم رفتم مسافرت خيليم راه رفتم صبحها هم قرصم رو هر روز يه جوري ميشد ...

منم‌مشهد که رفتیم همش راه می‌رفتیم استراحت نداشتم کفشامم که کمی پاشنه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ من خودم كم كاري تيروييد دارم رفتم مسافرت خيليم راه رفتم صبحها هم قرصم رو هر روز يه جوري ميشد ...

اره منم فک میکردم پاشنه پام حار داره دکتر گفت خار پاشنه اما دقت میکردم با راه رفتن سرپا بودن تو اب زدن درد میگرفت ی مدت خیلی دنبال مطلب میگشتم  یهو یجا دیدم نوشته بود داخل سایت یه دکتر ارتوپد که چون تیرویید خوب کار نمیکنه یک موادی داخل مفصلها تجمع پیدا میکنه باعثت التهاب درد میشه خصوصا تو مچ پا که باعث درد پاشنه میشه رفتم ازمایش دادم دیدم کمکاری ندارم بعد تو ازمایشگاه خدا خیرش بده مسیولش گفت برو سونو ازمایش نشون نمیده گاهی رفتم سونو تیرویید فهمیدم بعله کمکاری دارم 

اره منم فک میکردم پاشنه پام حار داره دکتر گفت خار پاشنه اما دقت میکردم با راه رفتن سرپا بودن تو اب ز ...

اگر ویتامین دی قرصم نخورم دردم زیاده اما ماساژم موثره باعث میشه اون موادی که باعث التهاب شدن پخش بشن از تو پاشنه دردت کمتربشه

حجامت یا زالو اندازی

⭕️انجام این دو کار با کاهش سریع التهاب در پاشنه، اثر بسیار عالی در از بین رفتن بیماری دارد اکثر مواقع یک بار زالو‌ اندازی یا حجامت کافی است؛ اما در صورت ضرورت تکرار می‌شود.

محل انجام حجامت یا زالو‌ اندازی می‌تواند دو طرف تاندون آشیل (به ویژه سمت داخل پا)باشد

عزیزم خارپاشنه ت خوب شد؟ اگه شده روش درمانتو بهم میگی؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزیزم خارپاشنه ت خوب شد؟ اگه شده روش درمانتو بهم میگی؟

آره عزیزم خوب شد خداراشکر ولی خیلی خیلی خیلی اذیت بودم اصلا نمیتونستم راه برم یا بایستم 

عزیز قرص ویتامین ای خوردم و دوم اینکه تو بطری آب معدنی یک ونیم لیتری آب خیلی گرم میزاشتم رو صندلی می‌نشستم و پاشنه های پام روبطری میزاشتم و تکون می‌دادم یعنی پاهام رو بطری حرکت میدادم و کف ژله ای واسه کفشم گرفتم داخل خونه با دمپایی ته صاف و نرم راه میرفتم زیاد پله ها رو بالا پایین نرفتم پیاده راه نرفتم زیاد و اینکه سر پا زیاد نایستادم به طور کل رعایت کردم الآنم از ترس که برگرده رعایت دارم