2789
عنوان

دعا جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 12888 بازدید | 39 پست

دعا نگیر

یک جمله بگو ،خدا فلان بنده اتو حواله کردم به تو 

منو شوهرم دعوامون شد ،پشت تلفن داد زد روم ،گوشیو قطع مردم داشتم ناهار میپختم،با گریه گفتم خدا دیدی شنیدی من هیچی نمیگم حواله اش کردم به تو 

ده دقیقه بعد مادرشوهرم زنگ زد با گریه پسرم یعنی شوهر من  تصادف کرده داشته می‌افته دره 

وقتی برگشت خونه رفتارش طوری عوض شده بود بامن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

گناهش که گناهه. گناه کوچیکی هم نیست سحر و جادو اگه هم وجود داشته باشه که من خیلی اعتقاد ندارم؛ از در خونه خدا به در خونه دیگری رفتن و به خصوص به شیاطین پناه بردن شرکه و شرک ظلم بزرگیه و بزرگترین گناهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی کارما داره؟؟  خدا لعنت کنه اونبو ک جدایی میندازه وسط کسی انشالله خیر نمیبینه دستاش از ت ...

الهی آمین. الهی هر کی دعای جدایی برای کسی میگیره تا زندگی کسی رو خراب کنه  برگرده به خودش و به بدترین شکل تاوان بده. خدا خیر و خوشی دنیا و آخرت رو ازشون بگیره و بسوزونتشون

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

دعا معا قبول ندارم وگرنه کچل اگر طبیب بودی سر خود دوا کردی الان زندگی دعا نویسا طوری عالی بود که نیاز نداشتن دعا بنویسن پول بگیرن ولی به اینکه قران بخونی برای خودت بنویسی یا بری برای خودت دعایی مث ایتالکرسی یا هر دعایی برای زیاد شدن رزقت اینا بگیری خوبه ولی در غیر این صورت این دعاها که شما میگین اگه راس باشه هم گناهه

جن*ده های امروز پدران فردا

اگه شما هم همون کارو انجام بدی چ فرقی با اون داری قربون خدا برم  از همه کمک می‌خواین جز خودش 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الهی آمین. الهی هر کی دعای جدایی برای کسی میگیره تا زندگی کسی رو خراب کنه  برگرده به خودش و به ...

اگر تاپیک یکی مونده آخر بنده هم بخونید می بینید همه چیز داشت خوب پیش می رفت یک باره خیلی الکی و بدون هیچ اختلافی طرف مقابلم غیبش زد💔

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دعا معا قبول ندارم وگرنه کچل اگر طبیب بودی سر خود دوا کردی الان زندگی دعا نویسا طوری عالی بود که نیا ...

منم موافقم با نظرت یکبار هم این حرفو گفتم برگشت دعانویس گفت یک آرایشگر می‌تونه موهای خودشو کوتاه کنه یه خیاط میتونه لباس خودشو پرو کنه یک دکتر می‌تونه خودشو عمل کنه 

ما هم دعامون در حق دیگران مستجاب میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از کجا بفهمیم دعا و طلسم شدیم ؟

گره پشت گره که اگر جسمی باشه هیچ بزشکی نمی تونه تشخیصش بده 

اگر جدایی و بخت باشه خیلی الکی و بدون علت خاصی همه چیز بهم می خوره 

یعنی گره تو گره کوری تو زندگی که علت منطقی و خاص براش پیدا نمیشه 

اگر تاپیک یکی مونده آخر بنده هم بخونید می بینید همه چیز داشت خوب پیش می رفت یک باره خیلی الکی و بدون ...

چشم میخونم. آره متاسفانه خیلی این موردا زیاد شده. برای منم پیش اومد که سپردم به خدا. خدا خودش بهترین شاهد و حافظ هست. مطمئنم خیلی زود برمیگرده به طرف و زندگی خودشو بچه هاش نابود میشه.

یکی بود سالها تو کار جادو بود برای بقیه. خودش دو بار جدا شده ، بچه هاش هم زندگی خوبی ندارن. زندگی یه پسرش سیاه شد طلاق گرفت معتاد شد. یکی دیگه لنگ پوله همش. 

الهی هرکی برای بقیه بد میخواد و جادو میگیره طوری سر خودشو بچه هاش بیاد که دیگه توانی نداشته باشه بره دنبال این کارها

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

از کجا بفهمیم دعا و طلسم شدیم ؟

و خیلی از طلسم ها باعث میشه شخص الکی و بی جهت هم پرخاشگر بشه و فیزیکی و غیرف فیزیکی حمله کنه به دیگران طوری که بعدش خودش می فهمه این مورد خارج از اراده خودش بوده و دلیل خاصی هم برای پرخاشگری خودش نمی بینه 

چشم میخونم. آره متاسفانه خیلی این موردا زیاد شده. برای منم پیش اومد که سپردم به خدا. خدا خودش بهترین ...

چشم هاتون سلامت باشه عزیز دلم 

آره وافعا همین طوره 

به نظرم اینکارا نحسی میاره. بهترین کار اینه استارتر با خوندن قرآن و پخش صوت قرآن اون دعاهارو باطل کن ...

جدا شدیم  دیگه   چیو باطل کنم  همش دعا  پیدا میکردم ازتخت  و جیب های شوهرم  یا  آب میاورد از خونش میریخت  تو سماورم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

جدا شدیم  دیگه   چیو باطل کنم  همش دعا  پیدا میکردم ازتخت  و جیب های شوهرم ...

متاسفم 😢 ان شاالله خدا به دلت آرامش بده. ولی به نظرم بازم نحسیش تو زندگی میمونه. وقتی همش تو خونه قرآن پخش بشه و قرآن خونده بشه اون نحسی برمیگرده به کسی که رفته دعا و جادو گرفته و سر خودش میاد

متاسفم 😢 ان شاالله خدا به دلت آرامش بده. ولی به نظرم بازم نحسیش تو زندگی میمونه. وقتی همش تو خونه ق ...

دیگه   چه  نحسی  دیگه ادم معمولی نمیشم نمیتونم  صدمه روحی زیاد دیدم

الان با دختر مجرد ازدواج  کرد من چی حالاااااااا

حتی  میدونم اون زنش هم دعا محبت  میگرفته  قبلا عاشقش بود زندگی من نابود شد  خدا انتقام  نمیگیره  همش اون دنیا حساب میکنه چرا من نباید اینارو جدا  کنم  که بی حساب بشیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین