2821
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 150 پست
منم صدای چرخ خیاطی دارم😝😝😝

چرا این وقت شبر😆

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
اصفهان نزدیک ناژون هستم نیازی ب کولر نداریم آب بازه هوا خوبه

خدارو شکر 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا این وقت شبر😆

وقتایی همسرم باشه خیاطی نمیکنم امشب شیفت شبه منم تا صبح میدوزم وقتی اومد دوتایی میخوابیم😁😁😁

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من دچار نفرین دما هستم. کولر خاموش میکنم خیس عرق میشم روشن میکنم یخ میزنم

کولرتو حالت خواب بذار خودش کمو زیاد میشه 

وقتایی همسرم باشه خیاطی نمیکنم امشب شیفت شبه منم تا صبح میدوزم وقتی اومد دوتایی میخوابیم😁😁😁

چی میدوری گلم

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
چرا؟برنامه خاصی داری؟

نه موقع برداشت برنجا بارون بیاد تر میزنه تو ش

هوا  گرمممم کولر بیست و چهار ساعته روشن

از مناطق گرمسیری 

تاثیر نداره آیا تقلبی و اصلی داره؟!

والا نمیدونم اما من کلا از اون میزنم عالیع عالی بعد اون یدونه ام نمی‌بینم تا دوماه 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
تا هر وقت خدا بخواد😂😂😂فعلا ک در خدمت گرما هستیم

😅 😅 

چی میدوری گلم

فعلا قاطی میدوزم😂😂ی مانتو برای خودم سرویس آشپزخونه 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آره تو خوابی، منم سرکارم چند ساعت دیگه تعطیل میشم 😂 اخییی آره خوب کاری کرد تنبیهتون کرد 😁

مگه چیکارش کردیم؟ 🥲🤦🏻‍♀️

میبینی؟ 

دوره زمونه برعکس شده

داداش کوچیکا خواهر بزرگارو تنبیه میکنن

زمان ما اینجوری نبود ک... 

(فاز مادربزرگی) 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شما که بیدارید بگید واسه خلاص شدن از شر سوسک چکارکنم هوا گرمه بیشتر شدن😭😭😭

فرار کردن بهترین راهه منکه جرات روبرو شدن باهاشونو ندارم