2821
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 150 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من من من من

توتو

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
پری شب هم خیلی سرد شد انگاری هوا داره رو به سردی می‌ره دیگه دیشب من حرم رفتم با بچه هام جاکت تنشون ک ...

بازم رفتی جرم برام دعا می‌کنی کار خوب پیدا کنم عزیزم و خانوادم سالم باشن

اینجا کولر خاموش پنجره باز هوا خنک به به😜😜

ما صدای جیرجیرک داریم 😊

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

خاموش میکنم گرم میشه روشن میکنم سرد میشه😐

خودمم از گردن درد نمیتونم بخوابم 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

پری شب هم خیلی سرد شد انگاری هوا داره رو به سردی می‌ره دیگه دیشب من حرم رفتم با بچه هام جاکت تنشون ک ...

اخ  خوشبحالتون اینقد دلم هوای حرمو کرده