2777
2789

کسیه که داره تو ایران حیف میشه 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر میکنم ژنش خوبه پسراشم عین خودش خودش دلبر میشند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خواهر دوستم  از کلاس سوم دبستان رفته بسکتبال  قدش شده ۱۹۰  خودش ژن بلندی داشته دیگه بسکتبال بلندتره کرده هیچی دیگه با مرد ۲ متری ازدواج کرد الانم خوش و خرّم

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
برگهایم مگه خانوم به این بلندی هست اصلا؟مرد به این بلندیم نداریم خیلییییییی کم چه برسه به خانوم اون ...

والا شوهر همه نی نی سایتی ها حداقل ۱۹۸ عه😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من تا کجاشم 155قدم🤣🤣🤣🤣🤣

از قدت راضی هستی؟ من ۱۶۰ م نسبت ب اطرافیانم همه همینقدر یکی دوسانت کمتر  وبلندتر   اما قدمو دوستد ندارم دوستداشتم ۱۶۵ باشم 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
از قدت راضی هستی؟ من ۱۶۰ م نسبت ب اطرافیانم همه همینقدر یکی دوسانت کمتر  وبلندتر   ام ...

آره راضیم شوهرم 162هست قدش بههم میایم😂😂😂

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم