2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 59 پست
مای فلوییدی چ قیمت خریدی؟ پوست خشکه؟یا چرب؟  رو پوست خوب میشینه؟ پوستم گندمیه...

چون چندتا وسیله دیگه هم باهاش گرفتم دقیق نمیدونم ولی ۱۲۰اینا به نظرم باشه.برای همه پوستا میشه من پوستم چربه خیلی برام سبکه.خیلی طبیعیه رو پوست من که راضیم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ایزدین

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعریف ایزدین و خیلی شنیدم ولی نگرفتم‌.خودم مای فلوییدی دارم ایرانیه ولی یه رد سفیدی قشنگ و طبیعی مین ...

ایزدین خیلی گرونه لامصب

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

چه عجیبی شما. رد سفیدی و گچ رو پوست؟؟؟؟ 

آره خوبه که

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دوست دارم سفید کنه کجاش عجیبه؟!

اره منم دوست دارم

ببین آردن رو امتحان کردی؟اردن قدیمیا

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دوست دارم سفید کنه کجاش عجیبه؟!

سفید عین گچ با کرمی که روشن کنه فرق داره اخه اون گچیو دیدم رو صورت بعضیا افتضاحه. ولی ضدآفتابی که روشن کننده باشه پوستو روشن میکنه و قشنگه

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

این چیزاییکه گفتیو ضدافتاب ام کیو داره

سفید میکنه؟